najm napisał(a):

Nie jestem kibolem, jestem sympatykiem i chyba nim zostanę, bo kibicowanie ma mi sie kojarzyć z przyjemnością, a nie z wyzywaniem innych (czy to na tle rasistowskim czy bo po prostu mi się euro nie podoba). Mówię to ja - studencina.
|
To jak nim nie jesteś to sie nie wypowiadaj bo o temacie wiesz tyle co nic. Latwo sie wypowiadac na tematy, o ktorych sie nie ma bladego pojecia.
najm napisał(a):

|
I odpowiadając na wyżej postawione pytanie - nie nie byłem na tym treningu, bo akurat jak kolejki się formułowały to zakuwałem na egzaminy. Nie każdy ma luksus wolnego czasu w wybranym przez siebie momencie. Ale od tego jest portal internetowy bym zobaczył jak to wygladało. Czytając relację nie chciałbym się wstydzić za braci kibiców.
|
Od tego sa rowniez tvny i inne wybiorcze, a chyba wiesz jak wyglada sprawa ich wiarygodnosci. Inne media wiele lepsze nie sa, ale skoro odpowiada Ci fakt posilkowania sie ich farmazonami to Twoja sprawa, tylko zachowaj to dla siebie i nie siej idiotycznej propagandy o tym co sie niby wydarzylo.