Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 19:36
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Z kontekstu wypowiedzi Bednarza można było wywnioskować, że z większością piłkarzy nie zostaną przedłużone kontrakty.

I owszem, gdybym dostał taki sygnał, działałoby to na mnie demotywująco, a już napewno nie z korzyścią dla drużyny, bo tacy piłkarze zaczęli ze sobą rywalizować o to, kto ma lepsze umiejętności.

A poza tym, to dla osób, które tak bronią Bednarza, dla mnie wyznacznikiem jego umiejętności wyszukiwania zawodników jest Jirsak. Gdyby był dobrym menagerem wyczułby, że jednak nie jest to taki najlepszy z najlepszych możliwych. I wydawanie 750 tysięcy euro to marnotrawstwo pieniędzy na takiego grajka.

Teraz będziemy mieć festiwal darmowych transferów do Wisły. Obawiam się, że skutek będzie negatywny.
Dla mnie są wyniki a te ma wyśmienite. Dwa mistrzostwa w dwa lata.

Również można powiedzieć, że wyznacznikiem umiejętności Valckxa jest Jaliens. Jakby był taki dobry to wyczułby że jego czas już minął i nie ma sensu go ściągać za takie pieniądze.
Również możńa powiedzieć, że wyznacznikiem umiejętności Bednarza jest Marcelo... blablabla. I tak dalej.

Dlatego uważam, że wyniki są najlepszym wyznacznikiem, a te Bednarz akurat miał.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując