Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 19:12
najm napisał(a):Wyświetl post
ja w imieniu tych płaczków: nie dziw się, że ilość kibiców nie bedzie rosła, że tyle osób co na trening Holandii nie będzie chodziło. Powód jest prosty - nie każdy akceptuje takie formy dopingu. Wizja poszerzania kręgów kibiców nie zostanie zrealizowana jak długo inne kręgi będą zniechęcane.

Nie jestem kibolem, jestem sympatykiem i chyba nim zostanę, bo kibicowanie ma mi sie kojarzyć z przyjemnością, a nie z wyzywaniem innych (czy to na tle rasistowskim czy bo po prostu mi się euro nie podoba). Mówię to ja - studencina.

I odpowiadając na wyżej postawione pytanie - nie nie byłem na tym treningu, bo akurat jak kolejki się formułowały to zakuwałem na egzaminy. Nie każdy ma luksus wolnego czasu w wybranym przez siebie momencie. Ale od tego jest portal internetowy bym zobaczył jak to wygladało. Czytając relację nie chciałbym się wstydzić za braci kibiców.
To mi wystarczy. Typowe "w dupie byłem, gówno widziałem to się wypowiem". Na dobrą sprawę nie wiesz czy ci znienawidzeni przez Ciebie kibole zrobili wczoraj coś złego ale i tak musisz się przywalić. Dla zasady. Na przyszłość mniej wiary mediom. Wyjdzie ci to na zdrowie. Inaczej pojedziesz do Austrii i będziesz się dziwił czemu mówią w niej po czesku. Albo będziesz szukał PGE Areny koło fabryki opon Stomil.

PS. Jakby wczoraj faktycznie był rasizm na stadionie to myśle, że jeszcze w wczorajszych Faktach byłby o tym solidny reportaż podparty niezawodną Bydgoszczą i komentarzem, że kibole robią wszystko żeby zepsuć święto wszystkich Polaków jakim jest Euro. Wyborcza też dorzuciłaby swoje 3 grosze.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując