Pan Jotka napisał(a):

To po ch**j latacie z puszką po C jak wam nic nie trzeba i jesteście samowystarczalni, co?
Trudno sie odnieść do reszty twoich wynaturzeń Małolacie, więc sobie daruje. Jacy są "wielcy chuligani" każdy widzi po procesie ws. Człowieka. Część się wysypała, część spieprzyła, a część garuje. Jak znam życie wyjdą co najmniej odmienieni.
|
Ale co ma przynieść ta pyskówka? Rozumiem, boli cię, że ktoś wyraził swoje zdanie o ełuro...
ale co ma do tego:
pisanie różnych ludzi na forum
zbiórki na oprawe
chuliganka,
skwk,
etc, etc.
każdy ma swoje zdanie (chyba żyjemy w społeczeństwie, którego cechą jest... różnorodność?), więc wśród ludzi grzecznych, poprawnych, etc. mogą chyba też być ci inni, co poprawni nie są? Nie słyszałem, że prawo zabrania wyrażania sprzeciwu przeciwko euro... zrobili to ludzie niezależni od wpływu jakiś podmiotów, a wam wszystko się kojarzy z SKWK, z Huliganką, z "wami" tylko dlatego, że mieli odmienne zdanie od 95% stadionu... Ja nie jestem ani w UW ani w Huligance ani w SKWK nie stałem na C, tylko na G, a poglądy mam jak widać jakie mam. Wobec czego dla ciebie jestem śmieszny, dla GW jestem kibolem, dla "najm" jestem bydłem, dla jeszcze kogoś jestem "wy" dla innego jestem w SKWK bo mam inne zdanie niż wy. Wiadomo jest paru fiutów małolatów i po drugiej stronie, co piszą bzdety o piknikach itd. wiele można przeczytać na tym forum głupot, ale to nie jest usprawiedliwiem żadnym od wyłączenia MYŚLENIA!!
Nie rozumiesz ironii wyłącz kompa idź się przejdź
bez odbioru napinaczu.
jova napisał(a):

Zrób sobie cwiczenie, takie z medioznawstwa. Zadaj sobie pytanie jaki cel ma holenderska prasa żeby napisać, że VanMarwajk jest zażenowany, a jaki cel ma Wisła Kraków,który przytoczył mr_kwolf żeby napisać, że VanMarwajk jest zachwycony?
Może cię olśni, i wtedy będziesz wiedzial to co ci 8 post próbuje wytłumaczyć
Miłego wieczoru