Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 17:25
jova napisał(a):Wyświetl post
1.A van Marwijkowi i reszcie sztabu niby czemu na tym zależy?

2.Nawet nie próbowałbym podważać Twojego autorytetu jako eksperta od robienia bydła.
3.Czytać też nie umiesz.
1. A co rozmawiałeś z nim, czy przeczytałeś w GW a może przeczytałeś w Hollenderskiej prasie, której nie zależy na niczym innym, jak na lizaniu dupeczki bratankom z Polski? Powiem ci, że też bym chciał mieć takich kumpli jak ty, pewnie przyjechał w odwiedziny do ciebie setki km od Krakowa poskarżyć się tobie?

2. To ma być napinka? Chyba masz dwucyfrowe IQ, jak na moją ironie odpowiadać agresywną napinką?

3. Rozumiem, że chciałeś przyironizować, że wedug nas jeśli cie tam nie było, to nie masz prawa głosu.
Ja ci za to mówie, że jesli cie nie ma na danym wydarzeniu, to nie masz być prawa obiektywny, więc po cichu ci radze nie napinać się, bo nie masz zielonego pojęcia o niczym, a szczególnie o tym, co powiedział van Marwajk, bo nigdzie to nie zostało potwierdzone. Jeśli dla ciebie plotki, są rzetelnym źródłem informacji, to nie ma sensu z tobą dyskutować, jesteś kompletnie w tym wypadku zdyskredytowany

Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
ta i jeszcze to śmieszne przebieranie się na pomarańczowo ... Szkoda że na meczach Wisełki niektórzy nie potrafią przyjść w czerwonej koszulce, a tutaj na pomarańczowo mogli ; ] To jest chyba nasz stadion, więc powinno się przychodzić w naszych barwach nawet na głupi trening Holandii jakby np Real przyjechał na mecz czy tam trening (s-f) to też przyszlibyście niektórzy w strojach Realu? yyy, a mam wrażenie że jednak dużo lizodupów u nas, którzy przejmują się bardziej zdaniem obcych(którzy nas traktowali jak bydło), niż tutejszych ; ] co tu więcej dodac ; p
Chłopie, ale w 95% tam nie było kibiców Wisełki, dajże sobie już na luz... Było dużo obcokrajowców, dzieci, różnych fanów medialnych wydarzeń, może też pasjonatów piłki holenderskiej, byli też kibole, w koszulkach Wisły, nawet ponoć Żydek się trafił...

dystansu... widzimy się na Bełchatowie
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.06.2012 o godz. 17:36.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując