|
Senior Member
|
|
pan Dudi napisał(a): 
To, co ty wyczyniasz, to nie jest "ocena", tylko płacz rozwydrzonego gówniarza, który zjadł wszystkie rozumy. Napisałem ci wprost, gdybyś umiał czytać nie tylko swoje posty, ale i cudze, to byś zrozumiał, że nie oceniam pracy Bednarza. Wstrzymam się z tym do końca okienka, albo nawet końca rundy jesiennej, żebym mógł zobaczyć, jak dani piłkarze się prezentują. W przeciwieństwie do ciebie, nie wiem, co się wydarzy w przyszłości.
Natomiast histerycznie reagujesz, bo ktoś ma inny stosunek do SV (którego ty niby nie jesteś sympatykiem, proszę cię, nie gadaj pierdół, kochasz go i możesz się do tego przyznać Z resztą robisz to nie wprost za pomocą swoich postów).
|
Sorry ale jak "rozwydrzony gówniarz" sam się tu zachowujesz. Za stary jestem aby dyskutować na tym poziomie. To co piszesz to jest właśnie histeryczny bełkot.
Otóż imć Jacek Bednarz juz pracował w Wiśle i z niczym dobrym się nie kojarzy, nie wzmacniał drużynę tylko ją osłabiał, a dostał całkiem mocną ekipę. Stan wprost przeciwnie zaczął niemal od zera i osiągnął sukces.
Twój stosunek do Valckx'a mieści się tylko w kategoriach miłość i nienawiść, a nienawidź sobie, to Twój ból głowy nie Mój.
Mój zaś stosunek do S.V. emocjonalnie jest całkowicie obojętny, ot zwyczajnie doceniam dobrą pracę jaką wykonał w Wiśle i dostrzegam szanse budowy Wisły na wzór choćby PSV która została utracona.
I moja sugestia na koniec, nie przypisuj swoich wad komuś innemu bo wygląda to dość komicznie, a swoją droga zbyt wiele zwyczajnego chamstwa wprowadzasz do tego forum.
westersyl napisał(a): 
|
Napiszę to jeszcze raz Bednarz miał gotowy bardzo dobry skład którego nie potrafił wzmocnić ŻADNYM konkretnym zawodnikiem. Sobol, Mauro Cantoro, Dariusz Dudka, Baszcznski, Głowacki Cleber, Brożkowie, Zienczuk, Kosa, Boguski, Paulista. To była naprawdę mocna drużyna Bednarz nie wzmocnił tego teamu w ofensywie żadnym zawodnikiem, nie potrafił również znaleźć bramkarza. A kasę do wydania miał bo na Jirsaka i Łobo poszły sporę sumy które skutkowały tym że oprócz tego że ci zawodnicy nie za wiele dawali na boisku to jeszcze musieli grać ze względu na to że dużo kosztowali.
|
westersyl napisał(a): 
|
Valckcx jak miał kasę to udowodnił że potrafi ją wydawać w przyzwoity sposób.
|
Ot właśnie spokojna i rzeczowa ocena z którą się w pełni zgadzam. Należy zaś jedynie wspomnieć, że dobrze się stało że Pan Mielcarski skontaktował się z menadżerem Peraltą i dzięki nim udało się do Wisły sprowadzić Marcelo, oraz dobrze że ten transfer nie zablokował imć Bednarz, bo przecież mógł .. tak jak uczynił to z Lewandowskim.
Napisze jeszcze na koniec krótko, nie obchodzi mnie ani osoba Valckx’a, ani Bednarza, obchodzi mnie zaś dobro klubu Wisła Kraków, bo chcę aby się upodobniał do dobrych zachodnich wzorców i praca Valckx’a to był krok w tym kierunku, zaś Bednarz to krok w odwrotną stronę i tylko tyle.
Ostatnio edytowane przez milosz : 07.06.2012 o godz. 17:42.
|
|