Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 16:52
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Za to Enschede to powinni deportować wszystkich Holendrów z Polski. Najlepiej na Madagaskar...
Ja rozumiem, ze są nawet ludzie nielubiący Bożego Narodzenia, ale wasza banda śmiesznych dzieciaków zasiadzie od jutra i będzie oglądac każdy mecz, więc nie wiem 1.co i komu chcieliście przekazać tym śmiesznym protestem. Ponownie 2.większość ludzi was nie zrozumiała.3.Macie to w dupsku? No to miejcie! Tylko potem nie stękajcie, 4.ze was nikt nie chce bronić poza paroma politykami czekającymi na wasze głosy w wyborach.
PS. Nie jestem pokemonem, jeżdżę na mecze Wisły-także te zagranicą,nie brandzluje się do Holandii, Danii czy Hiszpanii. 5.Ale nie rozumiem czemu ci co chcieli obejrzeć Holandię to frajerzy? Z tego co widzę to sporo osób z Wisły nie omieszkal sobie porobić zdjęcia z Holendrami i żadnej ujmy im to nie przyniosło.
1. no ale co cie to obchodzi?
2. pedałów też nikt nie rozumie(znaczy większość )
3. Mamy w dupie, no i?
4. A po co ktoś ma nas bronić? Czy my prosimy "was" o łaskę? Wielmożni się znaleźli
5. a co ma piernik(protest przeciwko ełro) do wiatraka(że paru kolesi napina się na forum do fanów postomderny)? Pijesz do "śmiesznie protestujących", czy do forumowiczów?

ps. Ja rozumiem, że ciężko wam przeboleć, że słodkie i przyjemne widowisko zostało zakłócone przez bandę bydła bandyteryjnego. Polecam iść z tym problemem do swego psychoanalityka, a potem na paradzie równości głosić: "MIŁOŚĆ - WOLNOŚĆ - RÓŻNORODNOŚĆ" (oczywiście taka żeby nie była śmieszna, bo media i opinia publiczna potępi)

jova napisał(a):Wyświetl post
No to ci, co udawali małpy, właśnie pokazali, że słusznie uznano ich za bydło.

1.ta, bo zachowywanie się jak cywilizowany człowiek z trzycyfrowym IQ to od razy lizanie dupy.
Żenada i tyle.

Tak tak, wiem - od lat mieszkam setki kilometrów od Krakowa, 2.mecze oglądam na necie, więc się nie znam.
1. To udawali w końcu czy nie? Bo jednym gazetom zależy, żeby zinterpretować to w ten sposób, a inne chociaż starają się być obiektywne. Widzę, tobie też zależy na "odpowiedniej" interpretacji
2. hahahaa to masz ten problem co ja . Ja mieszkam w Polsce, poza Europe nigdy nie wyjechałem ale jestem oczywiście "ekspertem" w dziedzinie antopologii Beduinów z Afryki płn. Uważam więc, że mogę się spierać z prawdziwymi naukowcami oczywiscie podważyć ich autorytet, bo przecież się dobrze znam

P.s A to trzeba teraz mieć trzycyfrowe IQ, żeby zachowywać się jak "człowiek"? buahahaha co ja się na tym forum nie dowiem

Ciekawe jakie ma Donald, bo w czasach słusznie minionych jak donoszą pewne źródła, w nieludzki sposób latał ze szlaufem, i jak to się mówi, był twardym kibolem z młyna. Ciekaw jestem, a niby taki wygadany
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.06.2012 o godz. 17:08.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując