Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 16:07
Markus napisał(a):Wyświetl post
Jacy "przepłaceni" piłkarze? W stosunku do wyniku, który zrobili, byli bardzo tani - każdy sprowadzony przez Valckxa łącznie kosztował klub znacznie mniej, niż Wisła zarobiła dzięki ich grze w lidze (MP w poprzednim sezonie) i pucharach. Żaden nie kosztował horrendalnych sum odstępnego. Żaden nie miał najwyższych kontraktów w lidze.
Piszesz takie bzdury, że nawet nie chciało mi się do nich odnosić, ale zapytam tylko- czy obecne miejsce w lidze też uważasz za wynik ponad stan, czy to już inni piłkarze są za niego odpowiedzialni? Czy kasa, która wpadła za tamten sezon to więcej, niż Wisła mogła (POWINNA!) zarobić kolejny rok startując w pucharach, a do czego nie dojdzie?

Cytat:
Możemy oceniać Bednarza. Nie tylko dlatego, że już był dawniej w klubie, doprowadzając go swoimi rządami do zapaści sportowej i finansowej (ciężka kompromitacja w pucharach, mająca przełożenie i na budżet), ale też i z powodu działań wiosną obecnego roku, którymi moim zdaniem - podobnie jak i części innych forumowiczów - pozbawił Wisłę pucharów również w nadchodzącym sezonie.
Aż się prosi o wstawienie znanego zdjęcia Williego Wonki z podpisem "Teraz dyr sportowy bezpośrednio odpowiada za wyniki. Proszę, mów dalej". Miłosz, to tyczy się też ciebie. Szkoda, że Skorża nie wpadł na to, żeby na Levadię wystawić Bednarza. No i mam też po części odpowiedź na swoje poprzednie pytanie- to PRZEZ BEDNARZA Wisła nie zagra w pucharach! No ludzie, wy jesteście prawdziwi, czy jestem w ukrytej kamerze i ktoś sobie robi jaja?

Cytat:
Natomiast w kwestii wypożyczenia Bitona: był to bardzo dobry ruch. Za ok 300 tyś Euro pozyskaliśmy na cały sezon klasowego i bramkostrzelnego napastnika, który przyczynił się walnie do pozyskania o wiele większych pieniędzy przez klub. Gdyby nie Bednarz, który już w kwietniu dobitnie oznajmił mu, że bez względu na to, co pokaże klub go nie wykupi, z pewnością wiosną grałby znacznie lepiej.
Myślałeś, że Wisła ustanowi rekord transferowy Polski i kupi tego piłkarza za 1,6 mln €? Uważasz, że jest/ był tyle wart? W takim razie musiałeś być w szoku, że jednak nie został. Dobrze, że ja się tego spodziewałem i mogłem spać spokojnie.

Cytat:
Zobaczymy, co dalej. Jakich piłkarzy nam trzeba? Drogi pan Dudi, w swojej nieskończonej wiedzy i rozpieszczeniu, racz zostawić to nie tylko trenerowi i dyr. sportowemu, ale zamiast uprawiać propagandę , „łubudubu niech nam żyje” nowy prezes naszego klubu, daj prawo do krytycznej oceny , ot mamy demokrację i kibice maja prawo, a nawet obowiązek patrzyć na prace wszystkich w tym nawet na prace jego ekscelencji Bednarza. I co więcej kibice maja prawo mieć własne oczekiwania transferowe również.
To, co ty wyczyniasz, to nie jest "ocena", tylko płacz rozwydrzonego gówniarza, który zjadł wszystkie rozumy. Napisałem ci wprost, gdybyś umiał czytać nie tylko swoje posty, ale i cudze, to byś zrozumiał, że nie oceniam pracy Bednarza. Wstrzymam się z tym do końca okienka, albo nawet końca rundy jesiennej, żebym mógł zobaczyć, jak dani piłkarze się prezentują. W przeciwieństwie do ciebie, nie wiem, co się wydarzy w przyszłości.

Natomiast histerycznie reagujesz, bo ktoś ma inny stosunek do SV (którego ty niby nie jesteś sympatykiem, proszę cię, nie gadaj pierdół, kochasz go i możesz się do tego przyznać Z resztą robisz to nie wprost za pomocą swoich postów).
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując