Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 10:04
No to się jutro zacznie ''piłkoszał''

Moim faworytem do wygrania turnieju są Hiszpanie.

Chciałbym, żeby w ćwierćfinale znalazł się jakiś czarny koń tych mistrzostw, liczę na jakąś niespodziankę i sensacyjne nie wyjście z grupy jakiegoś faworyta.

Może w grupie C będzie to Irlandia, nie mająca może nazwisk światowego formatu, ale mająca trenera który moim zdaniem może ich poprowadzić do małego sukcesu na tych mistrzostwach.

Teoretycznie awans powinny uzyskać zespoły: Hiszpanii oraz Włoch, awans Chorwacji będzie niespodzianką a Irlandii sensacją.

Patrząc na skład grupy D - to sensacją może się okazać awans Ukrainy, mimo tego że gospodarz bądź co bądź grupę mają ciężką. Myślę, że na dzień dobry mogą ograć Szwedów, no chyba, że znowu błyśnie geniusz Zlatana.

Grupa B zwana grupą śmierci, tu może się wydarzyć wszystko, być może właśnie tu czai się czarny koń tych mistrzostw - skazywana na pożarcie w każdym meczu Dania, może okazać się jedną z dwóch drużyn z grupy B która zagra w ćwierćfinale.

Grupa ''Polska'':

Tu faworytem na wstępie są piłkarze Rosji, oni mają największe szansę na zajęcie pierwszego miejsca w naszej grupie. Mają naprawdę mocną drużynę, udowodnili to pokonując Włochów w sparingu, ale to był tylko sparing.

Myślę jednak, że grecy nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa i w tej grupie również wszystko się może zdarzyć a końcowa kwalifikacja może nie jednego zaskoczyć.

Król strzelców mistrzostw:

Robin van Persie ? - jemu bukmacherzy dają największe szansę, ja jednak uważam że królem strzelców zostanie Francuz lub Niemiec - Benzema lub Muller.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując