Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2012, 20:26
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
rozśmieszyło mnie twoje bronienie GDDKiA każdy mieszkaniec KRAKOWA wie że to skorumpowana banda MAJCHRA z masa przekretów w wiekszosci inwestycji ..ale moze tam pracujesz to sie nie dziwię ze masz czelnosc pisac o ich czystych wyborach w tajnych i nie jasnych przetargach ,a jak nie wiesz to pogadaj z kims kto tam startował i w wiekszosci odpadl nie wiedziec czemu!
Nie wiedziałem,że Majchrowski zarządza GDDKiA? Po drugie, nie bronie żadnego GDDKiA tylko poddaje w wątpliwość roszczenia wykonawców, którzy widzieli co podpisywali i za ile oraz jakimi prawdłami kieruje się ten rynek.

A to iż ktoś startował w przetargach i ich nie wygrywał, może mu teraz wyjść na dobre,bo trochę konkurencji rynek wyciał.

Nie pracuje tam ale dziwie się,że wyciągasz dziwne wnioski z dość prostego tekstu,który napisałem. Z tekstu,gdzie nikogo nie bronie ani nie oskarżam. A dziwie się także temu, że jakby nie było na publicznym forum stawiasz dość poważne oskarżenia. Widać masz mocne dowody.

P.S. Widać nie jestem jak każdy mieszkaniec Krakowa
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując