Szpen napisał(a):

1. to powiedz mi jak statystyczny Kowalski ma ocenić Euro, mieszkając w inym mieście niż w mieście meczowym? Z korespondencji z rodziną, znajomymi czy plotkom na mieście? Czy może z prasy i mediów? A jeżeli z mediów to jakich? Bo przecież jedni to sami kłamcy, a drudzy oszukańcy. Jak sobie ma wyrobić Kowalski opinię? Od Blaszczaka? Od relacji Gazety Polskiej? TV Trwam? Co usłyszy w TVNie i przeczyta w GW i tak się nie liczy, bo oni z natury kłamią.
Więc skąd ma zebrać informacje statystyczny Kowalski?
2. nie zadałeś sobie nawet minuty trudy w znalezieniu informacji. Mój czas jest cenny i nie mam zamiaru tracić czasu na Twoje wymadrzanie. Chcesz, sprawdź sam: http://www.skyscrapercity.com/showth...12037&page=847
|
Szpenio masz dzisiaj fazę

a1. No więc Twoim zdaniem
statystyczny Kowalski będzie wyrabiał sobie zdanie o Euro nie w oparciu o:
korespondencję z rodziną, znajomymi czy plotkom na mieście? Czy może z prasy i mediów ale studiując Gurdiana i FAZ

. Pomijając już zupełnie fakt że zaczęliśmy od
"organizacyjnej kompromitację Polski na Euro" a dochodzimy do:
"Jak sobie ma wyrobić Kowalski opinię".
Natomiast to:
"Co usłyszy w TVNie i przeczyta w GW i tak się nie liczy, bo oni z natury kłamią" zostanie Ci zapamiętane, policzone i przypomniane w odpowednim czasie

ad2. Wręcz przeciwnie. Tak ja pisałem już wcześniej, swoje początkowe przypuszczenia z ciekawości potwierdziłem. Natomiast jak widzę Ty nie jesteś w stanie wykazać w jaki sposób wykorzystując zdjęcia i filmiki z forum można udowodnić że asfalt nie był układany w deszczu. Idziesz w konfabulację kolego.