Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2012, 11:24
Szpen napisał(a):Wyświetl post
nie zaśmiecajcie wątku Smoleńskiem - jest od tego inny temat.

Błaszczak wróży organizacyjną kompromitację Polski na Euro. Wrócimy do tego za miesiąc, gdy będziemy analizować artykuły z mediów zachodnich.
Szpenio jak zwykle w świetnej formie
Przy stwierdzaniu czy Euro było organizacyjną kompromitacją Polski będzie opierał się o analizy artykułów z mediów zachodnich
W takim razie rozumiem dlaczego przy stwierdzaniu czy śp. prezydent był "złym" prezydentem opierasz się o GW a przy analizie tego czy brzoza urwała skrzydło tupolewowi analizujesz raport Milera .
PS1: parę postów wcześniej poprosiłem Cię abyś mi wyjaśnił w jaki sposób w oparciu o zdjęcia i filmiki z forum internetowego jesteś w stanie udowodnić że asfalt na A2 pomiędzy Łodzią a Warszawą nie był układany na mokrej nawierzchni. Przypominam się jeszcze raz bo naprawdę mnie to zainteresowało (bez napinki ).
PS2: Ciekawą angdotą jest to że wg. Malusiego (szef Izby Drogownictwa) firma kończąca budowę odcinka C autostrady A2; Bogl a Krysl musiała sprowadzać rozściełacz którym układają asfalt na tym odcinku z Czech, bo okazuje się że ten który mają w Polsce został zajęty przez komornika . Jeśli to brzmi śmieszno to straszno brzmi to że są oni również wykonawcą odcinka autostrady A1 na którym drugi z członków konsorcjum firma Poldim z Tarnowa kilka tygodni temu ogłosiła upadłość.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 06.06.2012 o godz. 11:33.