Szpen napisał(a):

wiesz, moje dane można łatwo sprawdzić, Twoich nie, bo są wymyślone w Twojej głowie. Prawda jest taka, że jebnąłeś głupotę i teraz wycofujesz się rakiem, odwracając uwagę od meritum, a skupiając się na poniżaniu.
Chłopcy po budowlance i inżynierii orazza krótkich spodenkach mają z Ciebie niezłą pompkę.
|
No teraz to mnie Szpeniku naprawde zaintrygowałeś

Dyskusja rozpoczęła się od tego czy asfalt na odcinku A2 pomiędzy Łodzia i Warszawą był układany na mokrej nawierzchnii. Ty stwierdziłes że napewno nie bo Twoi przyjaciele w krótkich majtkach tego pilnuja a ja napisałem że zapewne tak (bo w Warszawie pada a terminy gonią). Po czym z czystej ciekawości upewniłem się (powiedzmy że u źródła) czy mam rację. Miałem. Dlatego szalenie ciekaw jestem w jaki sposób
można łatwo sprawdzić Twoje dane? Naprawde interesuje mnie w jaki sposób za pomocą zdjęcia tudzież filmiku zamieszczonego na forum można udowodnić że asfalt nie był kładziony w trakcie deszczu

Wyjaśnij to proszę.
Jeśli chodzi o moją tezę to oczywiście można ją będzie bardzo łatwo zweryfikować. Po zimie. Asflat kładziony na mokrą nawierzchnię z 90% pewnością będzie pękać na wskutek mrozów. To o je.. i wycofywaniu rakiem to jak rozumiem taka Twoja typowa stylistyka ujawniająca się w momentach frustracji. Oczywiście z niczego się nie wycofuję, zauważam natomiast że to Ty próbujesz przykryć swoją niepewność opartą o wątpliwe rewelacje chłopaków w portaskach odrobiną agresji i konfabulacji. Zapewne wydaje Ci się że w ten sposób wyglądasz bardziej wiarygodnie

.
Pompka chłopaków w krótkich spodenkach jeżdżacych na rowerach za rozściełaczem śmieszy mnie geometrycznie

.