Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2012, 15:11
borys napisał(a):Wyświetl post
Chyba brak. Ale sytuacje dopelnia fakt ze przygotowania beda w Polsce + Moravskie Teplice. Kurek zakrecony.
Tutaj to akurat się nie dziwie. Piłka jest okrągła, mamy lato, a jak tylko boisko do tego jest płaskie to po co przepłacać.

Edit:
Racja, złe symptomy. Tak też odebrałem Twoj post - jako syndrom braku kasy. Tyle że jakoś, sam dla siebie, muszę szukać pozytywów, mam nadzieje ze wybaczysz

Cytat:
heh, pod koniec kwietnia juz pisałem o tym ze Wisla by miec budżet na piłkarzy musi sprzedac Meliksona, ale wtedy się śmiano...
1mln E tyle ponoć mamy mieć, mniej więcej. Jeśli masz rację, a pewnie masz, to wychodzi ze połowa z pieniążków pozyskanych za Melex'a pójdzie na pokrycie długu a druga połowa na replacement. Z wywiadu pamiętam jak Bednarz strasznie wił się i nie wiedział co powiedzieć, jak zapytali o transfery i o to czy będą pieniądze na LE/walkę o LE, także .... Boli iż w najlepszym dla nas okresie, jak przetrzymaliśmy napór Polnonii, gdy ten klub jest do wykupienia, my nie mamy kasy na sprawdzonych graczy tylko szukamy 'talentów' po okręgówkach. Szkoda gadać, zobaczymy co dalej.

No nic, dzięki za info
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 05.06.2012 o godz. 15:19.
Odpowiedz cytując