Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2012, 14:53
Endrju napisał(a):Wyświetl post
Abstrahując od całej reszty; rozumiem, że budowa A2 to wina Euro, i najlepiej jakby tej autostrady nikt nigdy nie zbudował? A może w ogóle nie powinno się budować autostrad? Co chciałeś przekazać tym zdaniem?
Chciałem przekazać, że skoro nie stać państwa na budowe autostrady to jej się nie buduje, a nie robi wszystko na kredyt "bo Euro" i "co powie Europa". Drugi przykład to Stadion Narodowy. Przepłacony i niezapłacony. "Bo Euro". Teraz już rozumiesz?

Mnie jak nie stać na kort tenisowy pod domem to go nie buduje. Ty widocznie byś go wybudował wraz z całym zapleczem i hotelami i zorganizował turniej na którym zarobiłby ktoś inny. "Bo prestiż".

Marzy mi się, żeby protesty sparaliżowały otwarcie turnieju. Może w końcu niektórzy otwarliby oczy i przestali łykać wszystko co napisze Wyborcza (nie uderzam już tutaj do Ciebie). Niestety boje się, że jakby coś takiego miało miejsce to TVN i GW ogłosiłaby, że to zjednoczone bojówki Legii i Lecha postanowiły zemścić się za aresztowanie Litara i Starucha po czym puściliby migawki z Bydgoszczy. Ciemny lud to łyknie, a Tusk będzie spał spokojnie. Oczywiście protestujących szybko spacyfikowałaby policja co umknęłoby dzielnym dziennikarzom.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 04.06.2012 o godz. 15:35.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując