Wyświetl pojedynczy post
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2012, 08:27
@rw88
Jak dla mnie Matuszczyk ma pełne prawo do gry w kadrze( problem polega na tym że jest na nią za słaby) i nigdy nie uważałem go za farbowanego lisa. Polański też miał by pełne prawo gdyby nie to że w jakimś wywiadzie powiedział że czuje się bardziej Niemcem niż Polakiem a to w mojej opini skreśla go całkowicie( i nie ma sensu rozwodzić się nad procentami "Polskości" bo sam tak stwierdził). Obraniak i Perkis jestem zdecydowanie na nie bo jak już kiedyś napisałem nie wieżę że ktoś kto czuje na tyle duży związek z jakimś krajem by reprezentować jego barwy nie potrafi skleić zdania w jego języku.
Co do twojego ostatniego akapitu to "Fuck Euro" nie wzięło się z tego że mamy w kadrze niePolaków( bo to większość byłaby wstanie przełknąć, z trudem ale byłaby) problem wziął się z tego co działo się przed euro czyli wymiana kibiców na meczach kadry zafundowana nam przez PZPN/R, bilety na reprezentacje po trzy stówy, wojna z kibolami( prowadzona przecież w imię bezpieczeństwa na euro), sprawa z orzełkiem, klub kibica reprezentacji i to że dopiero w tym momencie wiele osób uświadomiło sobie jak komercyjną imprezą są te całe mistrzostwa. Ja bardzo się cieszyłem kiedy otrzymaliśmy organizacje ale wyżej wymienione sytuacje skutecznie obrzydziły mi tą imprezę i właśnie o to mam żal go PZPNu i miłościwie nam panujących bo to powinno być wydarzenie które z łezką w oku będą wspominać WSZYSCY Polacy a nie tylko ci wybrani którzy pasują do "wzoru" nadesłanego przez UEFA.
Cytat:
Szykuje sie świetny turniej i ogromny sukces naszego kraju, tylko sie cieszyc. Zyskalismy bardzo, bo pewnie to co powstalo w ciagu tych 5 lat, nie powstaloby w ciagu nastepnych 20(gdyby nie przyznano nam organizacji). Nie mowiac o tym, ze dalej sie bedzie budowalo, o prestizu tez nie wspominajac.

Adrenalina juz buzuje w zylach, nie moge sie doczekac pierwszego meczu .
Powiedz mi co twoim zdaniem przemawia za tym że to będzie wielki sukces Bo ja niestety spodziewam się raczej kompromitacji( choć oczywiście jej nie życzę), w moim odczuciu jesteśmy kompletnie nie przygotowani organizacyjnie bo jeśli stołeczna policja bała sie zorganizować superpuchar to znaczy że na euro spodziewają sie samych kibiców rodem z NBA i ręczę ci że się bardzo zawiodą( Grecy: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=T3VBwxSV0-Y Rosjanie: http://www.youtube.com/watch?v=F4NJjkCh8Lo ) Kolejna kompromitacją będzie komunikacja bo nasze koleje wyglądają dokładnie tak samo jak w 2007 roku( i nie zmieni tego wybudowanie nowych dworców) a autostrady są nie skończone

Odpowiedz cytując