Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2012, 13:03
jova napisał(a):Wyświetl post
Cupiał wie lepiej niż ja czy Ty za co odpowiadają poszczególni pracownicy klubu. Uznanie, że jest inaczej i zwolniono wzorowego pracownika, to praktycznie zakładanie, że Cupiał jest idiotą i działa na własną szkodę.
Posiadając naszą ograniczoną wiedzę możemy przyjąć, że za politykę kadrową odpowiadał Valckx, a Cupiał uznał, że wyniki są poniżej oczekiwań w stosunku do kosztów.
Oboje jednak wiemy ze Cupial slucha podszeptow w sprawie zarzadzania klubem i mimo ze decyzje sa jego to jednak trzeba przyznac ze czesto sa niezrozumiale - to nie przypadek ze Wisla przez lata sie nie rozwija a Telefonika jednak jakos idzie od przodu

jova napisał(a):Wyświetl post
Jeśli idzie o dług od Mandziary to nic nie pojawiło się nagle. Sprawa wyszła na światło dzienne już w 2005
http://wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,2997970.html
To UEFA babrała się i latami analizowała sytuację, odwołania, itd.
Ja uslyszalem ze Wisla moze miec problemy finansowe od pracownika klubu po raz pierwszy zaraz po meczu z Fulham w Londynie. Jezeli ja zwykly kibic slysze jakies plotki ze zrodla ktore jest w miare blisko to znaczy ze ci ktorzy sa w srodowisku wiedzieli o tym wczesniej. Anyway jak dla mnie dziwny zbieg okolicznosci ze sprawa ktora ciagla sie latami wlasnie "wyjasnila sie" w momencie kiedy jest to niezwykle na reke jak to ujales "GTW"
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując