Wyświetl pojedynczy post
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2012, 11:03
Na pewno muszę podziękować Smudzie, że spieprzył mi oraz wielu kibicom radość z turnieju. Dzięki Franek za zniszczenie kadry narodowej
Ciągnąc temat dalej - szkoda mi jedynie naszych chłopców (np Kuba czy Lewy), którzy tylko cierpią przez wizerunek i styl kadry Smudy. Mam w dupie wynik tej reprezentacji, aczkolwiek mecze będę oglądał - z ciekawości. Wynik będzie jednak sprawą drugorzędną, o wiele bardziej kibicuje Kubie czy Lewandowskiemu aby się wystarczająco wypromowali w czasie turnieju i latem zasilili kluby z nazwijmy to TOP 10

Co do całości turnieju - przewiduję, że kadra Smudy wyjdzie z grupy, gdyż po prostu mamy znacznie lepszych piłkarzy (i absolutnie nie mam na myśli naturalizowanych piłkarzy - farbowane lisy to poziom co najwyżej średniaków w kadrze) od Greków czy nawet Czechów. Dodając do tego własną publiczność, 2 lata czasu na przygotowanie się - wielkim wstydem będzie odpadnięcie po fazie grupowej. Ale to już nie mój problem
Faworyci? Hiszpania, Niemcy, Holandia. Aczkolwiek niestety obawiam się, że mogą dołączyć Ruscy, jako czarny koń turnieju. Obym się mylił, bowiem czy ktoś sobie wyobraża finał Niemcy-Rosja na naszym turnieju?

Osobiście stawiam na Hiszpanów.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując