Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2012, 20:01
Rzecz dotyczy proporcji , a nie banałów o tym że powinni być "dobrzy", jasne że dobrzy, tyle że więcej dobrych zawodników jest poza Polską, niż w naszym kraju i to też banał, ale widać przez niektórych nie do pojęcia.

Czołowe kluby w zachodnich ligach stawiają na piłkarzy zagranicznych (choć rzecz jasna nie bez obecności i rodaków), bo to im daje wyższą jakość (bo tych lepszych jest większy wybór niż rodaków), a to że piszesz ten sam zbędny tekst raz drugi to mnie nie dziwi, bo jaka forma taka i treść.

PS. Wystarczy popatrzyć na kadry wspomnianych czołowych klubów w Anglii czy we Włoszech, czy Cypru, czy ....a z resztą szkoda czasu , na polemikę z ludźmi którzy nie rozumieją że otwieranie sie na zachód w tym na takich ludzi jak Valckx to jedyna droga rozwoju dla Wisły.

Wisła - Twente 2:4
Wisła - Fulham 2:4
Wisła - Odense 3:4
Wisła - Standard 1:1
No tak , bo Wisła nie pokonała w konkretnych meczach, ani Fulham, ani nie pokonała Odense ani Twente, no tak same porażki .. a te zwycięstwa Wisły to nasz netowy troll sobie wyparł z pamięci , w zasadzie to tak można zakwestionować każde zwycięstwo Wisły Kraków, bo ,w zasadzie net przyjmie wszystko …
thechris napisał(a):Wyświetl post
No i Cracovia, która pognębiła Wisłę jesienią...
Tyle że już wiosną Wisła spuściła Cracovię do ligi I i tu rozumiem , że działa mechanizm wyparcia … tolerancyjne to forum Wisły nawet dla jej zadeklarowanych wrogów.
Ostatnio edytowane przez milosz : 01.06.2012 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując