Gwiaździsty napisał(a):

Co mają ? jakie prawo ? Prawo to moga mieć u siebie w Rosji a nie w Polsce. Chyba, że pod rządami PO jesteśmy juz znowu Priwislanskim Krajem, bo wszystko na to wskazuje. Sa obywatelami obcego państwa i wjeżdżając do Polski na wize turystyczna mają się zachowywać jak turyści. Demo to moga sobie urządzać na Placu Czerwonym.
Jak czytam takie psychiczne wypowiedzi to nie wiem czy mam do czynienia z normalnymi ludźmi czy z jakimiś prowokatorami.
Sprawdź sobie to prawo tak. Jedź sobie do Izraela z kolegami typu AS82, załózcie sobie koszulki ze swastyką i ze spiewem przemaszerujcie przez Jerozolime. Wrócisz to nam opowiesz o tym prawie.
Możesz tez w rocznicę zajęcia Kremla przez wojska polskie pojechać do Moskwy i tam też zrobić demonstrację. Wrócisz to nam opowiesz jak było. A potem bedziesz dopiero pisął podobne bzdety.
|
Co innego przekonania, a co innego prawo. względem prawa mogą paradować - globalizacja i deomracja się do tego przyczyniły. Polacy robią marsze choćby w Anglii i nikt nie robi problemu.
Fakt, u Nas ma to duże znaczenie historyczne, dlatego jestem temu przeciw. Ale nie zmienia to faktu że prawo im na to pozwala.
Gwiaździsty napisał(a):

Jak przed rozbiorami. Takie zaproszenie dla sąsiadów. Mamy coraz mniejszą armię, co najmniej 5 razy mniejszą niz wy, zapraszamy. Chyba Tusk dostanie następną błyskotkę od Niemców a Putin znowu go serdecznie wyściska.
Nie czarujmy sie to jest rozpad państwa polskiego. Jak na Titanicu. Polska tonie a skretyniały lud tańczy do orkiestry.
|
od ilu już lat toniemy, ile razy miało już to wszystko .......nąć. I co?