Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2012, 13:53
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Mam do czynienia z S2 niemal na codzień, choć to nie mój telefon. Jestem trochę znudzony Samsungami i TouchWiz, dlatego chciałbym generalnie odejść od Samsunga.
Najbardziej do mnie przemawia wykonanie Razr. Wydajność... w gry gram mało, a jeżeli już to typu Milionerzy czy Angry Birds . Domyślam się, że główna różnica w wydajności między S2 a Razr to właśnie gry (np. zamiast 30FPS będe miał 25). Jeżeli chodzi o interfejs - nie wyobrażam sobie aby były jakieś różnice między S2 a Razr. Chyba że się myle, miałeś może porównanie?

Czy przybliżanie stron internetowych oraz zdjęc w galerii nie laguje? Zauważyłem to na filmikach yt, jest znacza różnica między konkurencją a Motką (na niekorzyść).
To prawda Motorola troszkę potrafi ściąć przy użyciu przybliżenia ale nie sądzę aby mgło to komuś jakoś bardzo przeszkadzać,sam telefon działa naprawdę ok,choć jednak moim zdaniem odrobinę wolniej od S2,ale nie brałbym tego argumentu jakoś specjalnie przy zakupie.Pisałeś że jesteś znudzony już Samsungiem więc Motorola może być dobrym wyborem

Wydajność RAZER też stoi na wysokim poziomie więc na pewno nie będziesz zawiedziony

Właściwie jak nie chcesz Galaxy S2 to wybór jest oczywisty Motorola Razer
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 01.06.2012 o godz. 13:57.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując