Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2012, 09:42
Cytat:
Ta... Jak Kokoszka ich wykiwał to też nie wierzyli w to co się dzieje. To już chyba syndrom Kafarskiego, który miesiąc po spadku twierdził, że jeszcze nie spadli. Na R22 zaczynają podobnie bredzić.
Znowu rzucasz jakieś prowokacyjne hasła. Jaki jest sens porównywać dwie kompletne różne od siebie sytuacje. Też trudno mi uwierzyć w to, że Maor tak powiedział z racji że obowiązuje go kontrakt. Wiadomo jednak że dziennikarzowi opłaca się bardziej wstawić nagłówek: " Maor Melikson odchodzi z Wisły" bo będzie miał więcej kliknięć niż w przypadku nagłówku " dam się z siebie wszystko przeciwko Niemcom"
Pewnie zaraz zaczniesz mieszczać w to Stanowskiego, kadrę, Dolhę, i nie wiem jeszcze co.

Kiedyś też była taka sytuacja że Maor powiedział coś w stylu Nie chcę żeby kibice Wisły mnie źle odbierali. a ktoś przetłumaczył to: Maor Melikson nie chce grać w Wiśle, jeden z czołowych newsów na onecie to był wtedy.

Co do testów to chyba wyszło na Bednarza bo ten Quioto wygląda naprawdę solidne,(na YT jest cały mecz z Unią) przede wszystkim motoryczni wygląda ponad przeciętnie, widać że wie też o co chodzi w grze w piłkę. Jest młody myślę że może z niego coś być.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.06.2012 o godz. 09:53.
Odpowiedz cytując