Cytat:
|
Ta... Jak Kokoszka ich wykiwał to też nie wierzyli w to co się dzieje. To już chyba syndrom Kafarskiego, który miesiąc po spadku twierdził, że jeszcze nie spadli. Na R22 zaczynają podobnie bredzić.
|
Znowu rzucasz jakieś prowokacyjne hasła. Jaki jest sens porównywać dwie kompletne różne od siebie sytuacje. Też trudno mi uwierzyć w to, że Maor tak powiedział z racji że obowiązuje go kontrakt. Wiadomo jednak że dziennikarzowi opłaca się bardziej wstawić nagłówek: " Maor Melikson odchodzi z Wisły" bo będzie miał więcej kliknięć niż w przypadku nagłówku " dam się z siebie wszystko przeciwko Niemcom"
Pewnie zaraz zaczniesz mieszczać w to Stanowskiego, kadrę, Dolhę, i nie wiem jeszcze co.
Kiedyś też była taka sytuacja że Maor powiedział coś w stylu Nie chcę żeby kibice Wisły mnie źle odbierali. a ktoś przetłumaczył to: Maor Melikson nie chce grać w Wiśle, jeden z czołowych newsów na onecie to był wtedy.
Co do testów to chyba wyszło na Bednarza bo ten Quioto wygląda naprawdę solidne,(na YT jest cały mecz z Unią) przede wszystkim motoryczni wygląda ponad przeciętnie, widać że wie też o co chodzi w grze w piłkę. Jest młody myślę że może z niego coś być.