Wyświetl pojedynczy post
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2012, 02:47
Musze wtracic swoje 3 grosze do tej Waszej "dyskusji".
Jak sie Was tak czyta przepychajacych sie nawzajem i starajacych sie udowodnic kogo racja jest bardziej mojsza, nie mozna sie oprzec wrazeniu sie sie troche pogubiliscie o co w tym temacie chodzi.
Liczba wszystko i lepiej wiedzacych przekroczyla granice absurdu i po kilku pierwszych stronach Waszych slownych utarczek lekkie w....ienie zamienilo usmiech na mojej twarzy.
ILE K* MOZNA Chlopaki ile Wy macie lat Ewidentnie zaczynacie przypominac nasza wspaniala scene polityczna a nie forum klubu ktoremu wszyscy (no moze nie wszyscy) kibicujemy- pewnie od kilkunastu lub kilkudziesieciu lat.
Puknijcie sie coponiektorzy mocno w czolo, tak zeby Wasze wyzej wymienione mozgi obudzily sie z letargu.

Argument o Jaliensie pana W. czlowieka o najwyzszym IQ.....wroc....najwyzszym mniemaniu o sobie to juz byl szczyt szczytow. Buty po Kju nosic to moze jedynie pielegniarka, jak juz lekarz ortopeda zlozy mu te wkrecone przez napastnikow w ziemie nogi.
Swoja droga to ja wolalbym kopiacego sie po czole Wojtowicza niz wielmoznego holendra , ktory poza nazwiskiem (wywindowanym zapewne ponad miare-nie wiem nie pamietam go z tych domniemanych lepszych czasow) nie ma absolutnie niczego!
0 szybkosci ,0 zdecydowania,tylko czasem sie dobrze ustawi gdy nie biega przez 90 min jak dziecko we mgle.

Moim skromnym zdaniem potrzebujemy druzyny pelna geba, ktorej nigdy nie bedziemy mogli odmowic zaangazowania ;druzyny ktora nigdy nie odpusci i z wysokosci trybun bedzie widac ,ze dala z siebie wszystko.
A wtedy wielu kibicow (w tym ja) bedzie moglo wybaczyc nawet nienajlepsze mecze.
Wyniki przyjda jak nie zabraknie cierpliwosci dyr.sportowemu, trenerowi a zwlaszcza wlascicielowi.
Najlepszymi przykladami sa Korona i Ruch , druzyny ktore graly naprawde dobry sezon (na meczu Korona -Polonia przecieralem oczy ze zdumienia, nie mogac uwierzyc ze tak gra polska druzyna) , zabraklo tylko tego małego czegos, czego w przyszlosci Wisle nie zabraknie .
Tego Wam i sobie zycze.
Odpowiedz cytując