Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2012, 01:01
Towarzyszu Generał, myślę że po Twoim ostatnim tekście z czystym sumieniem mogę powiedzieć że jesteś towarzyszu w tym post-cie tylko internetowym trollem i niczym innym, bo inaczej nazwać tego nie sposób, taka moja licentia poetica Twojego postępowania. Rozumiem że tak postanowiłeś, masz prawo do takiego wyboru.

Cały Twój wywód to stek bzdur, Valckx (nazywany przez Ciebie "nieudacznikiem") miał sukcesy tak w PSV ja i w Wiśle a Twoja obsesyjna nienawiść do niego to tylko Twój osobisty problem.

Jak jest 700 tysięcy do wydania to dyletant Bednarz wydaje na Jirsaka , a Valckx na Meliksona ot taka jest "drobna" różnica. Zaś takich piłkarzach jak Pareiko, czy Genkow od Bednarza oczekiwać nie możemy, kwestionowanie zaś sukcesu w pucharach europejskich pokazuje jakie masz intencje , ot tylko pusta merytorycznie prowokacja.

PS. Nie wiesz co to ironia bo piszesz po prostu nonsensy, ani śmieszne ani ciekawe, ot tylko po to aby odwrócić wszystko do góry nogami, dla Ciebie Jirsak pewnie jest lepszy od Meliksona tyle że nikogo to zwyczajnie nie obchodzi, żegnam i bez odbioru, trolluj sobie dalej, ale wyłącznie na własne konto, mnie w to nie mieszaj.

_______
PS tak masz rację AgresywnyChomik, ale może mimo Bednarza z tych piłkarzy co mamy Probierz osiągnie wynik na tyle dobry aby nie trzeba było żyć tylko wspomnieniami, pytanie tylko kiedy znowu zagramy choćby wiosną w pucharach europejskich, oby nie za 9 lat bo taką mieliśmy przerwę do sukcesu holendrów ...oby nie. No ufam że nie.
Ostatnio edytowane przez milosz : 01.06.2012 o godz. 01:09.
Odpowiedz cytując