mr_kwolf :
Otóż Diaz dla Bednarza to lepszy transfer, a dla Stana to jeden z najgorszych ot różnica.
Moim zdaniem ta niechęć do "obcego" to niestety zaściankowość niektórych, którzy to nie rozumieją że tylko otwierając sie na zachodnich piłkarzy i na zachodnią myśl szkoleniową daje realną szanse rozwoju naszemu klubowi.
Rzecz w tym że należy krytykować poszczególnych piłkarzy zagranicznych obecnych w Wiśle i krytycznie spoglądać na kolejnych, podobnie jak należy twardo i bezkompromisowo domagać się więcej również od Stana lepszych zawodników, ale raz na to potrzebne są środki /i tu wola bosa jest decydująca/, a dwa o wiele ważniejsze nie należy przekreślać szansy jaką jest dla Wisły ktoś z wiedzą byłego dyr. sp. PSV, wręcz przeciwnie ...koniecznie należałoby budować Wisłę w oparciu o model funkcjonowania choćby takiego PSV.
PS. Pierwsza trójka, nie rozbrajaj mnie to porażka. Nasza liga jest tak słaba że w trójce to może być dowolny zespól z 8-mu , czyli np. Korona, to dla nas sukces nie jest. Naszym celem powinno byc budowanie zespołu który awansuje do LE, a lepiej ażeby zbliżył się poziomem do Apoelu. Praca Bednarza w tym niestety nie pomoże.
_________
Żyć be ze mnie nie możesz .
thechris, tylko nadal nie wiem co robisz tu na tym forum, na mecze nie chodzisz , na piłce sie nie znasz, oj coś pobłądziłeś w netcie ...
No tak Singlar, Łobodziński i im podobni to byli świetni piłkarze , dlaczego ..pewnie dlatego że już ich nie ma ... Jovanovic zaś według ciebie już nie, Melikson to tez według Ciebie nie jest wzmocnienie dla Wisły, dlaczego !? A bo sa piłkarzami Wisły, tyle że jak ją opuszczą to już będziesz o nich pisał w samych superlatywach, szkoda mi nawet czasu do odpowiadania na porównania wyrwane z kontekstu , generalnie szkoda mi na Ciebie czasu, swoją drogą ależ Ty tej Wisły nie znosisz

.