Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 19:29
milosz napisał(a):Wyświetl post
Co do Bednarza i tego co zrobił w kontekście bieżącej rundy to było już tyle razy tu pisane że sam sobie poszukaj.

Apoel okazał się mocną drużyną więc niby jaka to wtopa !?7 Miejsce w lidze to zmiany trenerów, praca Probierza, zdemotywowanie piłkarzy w trakcie sezonu miedzy innymi przez Bednarza i kilka innych czynników też nie chce mi sie tego powtarzać , w sumie radze przeglądnąć wątek a nie wracać do tego samego setny raz..

Transfery Valkx'a wzmacniały Wisłę w większości piłkarzy przez niego sprowadzonych , u Bednarza było dokładnie odwrotnie z wyjątkiem jednego zawodnika reszta to były per salto osłabienia.

Wpływ Benarza na MP był niemal zerowy, bo zawdzięczamy je piłkarzom z którymi nic wspólnego Twój Idol Bednarz nie miał, a wpływ zawodników Valckx'a na MP był decydujący.

Już samo porównywanie Bednarza z Valckxem jest wystarczająco komiczne że ciągniecie tego tematu jest bezcelowe.
Ok, to mi wystarczy. Nie masz żadnych argumentów na wytaczane przez mnie tezy tylko zbywasz je ogólnikami albo tekstami typu "sam sobie znajdź", "było już mówione", "przecież to oczywiste" itd itp.

A twoje wstawki typu "Twój Idol Bednarz" są dziecinne. Mogłeś je sobie darować.

PS. W momencie przyjścia Bednarza Wisła była na 6 miejscu w tabeli. Faktycznie. Wszystko złe w ten sezonie zaczęło się w dniu jego przyjścia. Do tego dnia wszystko szło zgodnie z planem.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 31.05.2012 o godz. 19:37.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując