Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 19:24
Jak słyszę te wywody na temat przemarszów Sowietów przez Warszawę w dniu święta Rosji to mi się rzygać chce. Jeszcze stada płaskich ,kosmopolitycznych, wykorzenionych matołów ,których w dupę ukąsił Hegel, Sartre czy c hu j wie kto jeszcze pitoli coś ,że to jest w porządku. To co chcą zrobić ruskie w tym dniu to jawna prowokacja. No ciekaw jestem jakby zareagował Putin i OMON gdyby ktoś wpadł na pomysł ,żeby urządził marsz w centrum Moskwy w rocznicę bitwy warszawskiej albo wejścia 1610 roku Polaków na Kreml i okupacji tego ustrojstwa przez dwa lata. Jedyna dwa lata kiedy kacapy były w Europie , 1610-1612 a wcześniej i później Azja i to głęboka. Kiedyś krążyła taka anegdota w chińskich elitach partii komunistycznej "Rosja będzie się europeizować" . Zawsze kiedy to hasło padało to Chińczycy śmiali się z politowaniem .

Jeszcze te sierpy i młoty!!! Skandal k u r wa !!! Że też na to Polacy pozwalają!!!

A propos obstawy to Witek Gadowski już napisał ,że jego koledzy moskiewscy informowali go ,że większość "tych kibiców" to nim wsiądzie do pociągu ściągnie mundury specnazu ,OMON-u i czego tam jeszcze!!! Putin funduje bilety!! Parę pociągów bojówkarzy przyślą!!! Jak r o z p i e r d o lą pół Warszawy parę lemingoidalnych ryjów obiją to może się co poniektórym PO-lactwu oczy otworzą. Jedno jest pewne ja na tę inwazję jestem przygotowany!!!
Ostatnio edytowane przez Bronex : 31.05.2012 o godz. 19:29.