milosz napisał(a):

Mnie marzyła by się przede wszystkim dłuższa praca ze spójną wizją rozwoju dla klubu takiego gościa jak Stan Valckx.[/COLOR]
|
Hmm.. ściąganie podstarzałych kolegów z dawnych lat, wypożyczenia z astronomicznymi kwotami wykupu (typowie dzialanie na jeden sezon), odpuszczanie utalentowanej młodzieży (vide sprawa Lucasa, którego Valckx nawet nie próbował zatrzymać, kiedy zgłosiło się po niego PSV - podobno taka "kolej rzeczy"), podpisywanie kontraktów ponad możliwości finansowe, kompletne zlanie polskiego rynku na rzecz współpracy z wybranymi menedżerami, etc., etc.
Po chuju spójna ta wizja, jak dla mnie to synonim chaosu, działanie na teraz, bez
żadnego pomyślunku o przyszłości. I tego oczekuje od Bednarza - stworzenia drużyny perspektywicznej, za niezbyt dużą kasę - to na pewno wyzwanie, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale daleki jestem od siania defetyzmu
I zgadzam się z mr_kwolf - obwinianie JB za tragiczną wiosnę to oznaka choroby psychicznej, ewentualnie działanie SUV (Syndromu Uwielbienia Valckxa).