Po prostu Wiślak napisał(a):

Wszystko, co napisałeś pokazuje jedynie, że "mózgowcem" to Ty jednak raczej nie jesteś.
Strategia wdrażana przez Valckxa, bazująca na skutecznych i sprawdzonych rozwiązaniach funkcjonowania klubu od lat z powodzeniem wdrażanych nie tylko na zachodzie, gwarantowała długofalowy sukces. Już w pierwszym roku obowiązywania dała MP i fantastyczny wynik w Europie. Ale ponieważ była niewygodna wielu osobom, mających od lat destrukcyjny wpływ na Cupiała, została rozwalona gdy tylko pojawiły się pierwsze kłopoty. A za 7 miejsce podziękuj Bednarzowi i Probierzowi, bo tak mało punktów jak wiosną Wisła nie zdobywała nigdy wcześniej za szefowania Valckxa.
I to Czekaj mógłby się wiele nauczyć od Jaliensa, a nie Jaliens od Czekaja. To, co dziś robi Bednarz i pierdoły, które wygaduje wraz z innymi "polskimi działaczami" jest jedynie drogą do kolejnej sportowej i finansowej katastrofy.
|
Pisząc My miałem na myśli wiekszosc forum posiadajacego prawie 40.000 uzytkowników. Ale uderz w stół nożyce sie odezwą.
To ci Ci podkreśliłem, mozesz mi to wyjaśnić?. Udowodnij że to co mówisz jest prawdą, nie jest twoim wymysłem tylko faktem.
wolfy napisał(a):
|
Bawcie się w demagogię na zdrowie, ale nie pieprzcie przynajmniej że "młodzi, zdolni i kochający Wisłę (szczególnie w dniu wypłaty)" podniosą poziom sportowy.
|
Wolfy ale kto tak pieprzy? Cytuj ?
P.s. Oczywiście to nie TY byłes pierwszym zwolennikiem gry ponadprzeciętnego Małeckiego, nie ,to był ktoś inny.
Cytat:
|
Nie, chodzi o obecnego Jaliensa. Ten sprzed sześciu lat wciągał nosem całą naszą ligę.
|
A skad taka pewnosć? .......enie o szopenie, skoro wtedy wciągła to co, nagle zapomniał jak grać? Jest stoperem wiec co takiego stracił ze teraz liga wciąga jego a nie on lige?