Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 15:01
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Mam mózg i chciałbym zauważyć że Wisła zajęła 7 miejsce w lidze więc każdy normalny kibic ma prawo ponarzekać bo aspiracje mamy wieksze.
Mam mózg i zauważyłem że trzon drużyny stanowili obcokrajowcy ... tacy oczywiście na jakich Wisłę było stać.
Mam mózg i wnioskuję ze koncepcja zakładająca kupienie solidnych stranierii przy obecnym a zwłaszcza przyszłym budżecie Wisły NIE GWARANTUJE SUKCESU.
Powinieneś jeszcze dodać:

Mam mózg i widzę, że Cupiał wykonuje bezsensowne (z punktu widzenia kbiców Wisły, no może on widzi w tym jakiś sens) ruchy: zwalnianie kolejnych trenerów w trakcie rundy, nierealne oczekiwane bez dawania koniecznej na ich realizacje kasy, zatrudnianie tych, którzy już wcześniej sie nie sprawdzili.

Podejrzewam, że gdybyśmy mieli w składzie połowe Borussi i połowę Barcelony, a polityka sportowa i żonglowanie trenerami byłaby taka do jakiej przyzwyczaja nas Cupał (chociaż ja nie mogę się do tego przyzwyczaić), to i tak nie zdobylibyśmy mistrzostwa.

W skrócie: nieważne jakimi piłkarzami gramy. Ważne jak bardzo w trakcie sezonu mącimy im w głowach wymagająć bókwico, kiedy sami jako klub nie zachowujemy się profesjonalnie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując