Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 14:03
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Piłkarze przychodzą i odchodzą to raz. Tylko ja nie rozumiem płaczy niektórych...W trakcie sezonu ja nie szło, narzekanie na obcokrajowców było i chęć gry polakami. Do tego narzekanie na brak bazy szkoleniowej.
No to teraz jest ten sezon przewrotowy, gdzie zajmiemy 14 miejsce w lidze grając naszą zdolną młodzieża. I moze to otworzy oczy Cupiałowi że Ci nasi wychowankowie to słabi są.
Czy nie tego chcieliśmy? Zeby Czekaj grał, Brud grał, Szewczyki Kamińskie czy inne dobre chłopaki...
Miśkiewicz kibic Wisły, źle ? Przeciez były narzekanie jak to wszyscy pozorują grę i zbieraja tylko hajs do emerytury, ze nie ma Wiślaków. No to własnie tu jeden taki przyjdzie.
Jacy MY?

Nie, nie wszyscy narzekaliśmy na obcokrajowców tylko dlatego, bo stało się to modne. Niektórzy z nas mają mózgi i ich używają, a nie idą z tłumem.

Czekaj i Brud to drewna które mogą co najwyżej buty za Jaliensem nosić. Mam gdzieś czy Miśkiewicz kibicował Wiśle, bo on tu nie przyjeżdża dyrygować młynem tylko ciągnąć pieniądze z Wisły. Pewnie za podgrzewania ławki, bo jeżeli Bednarz planuje zostawić nas z nim i Jovaniciem, to żarty się naprawdę skończyły i raczej czeka nas walka o utrzymanie.
Beznadziejna obrona, słaba pomoc i do tego dwóch leszczy walczących o miejsce miedzy słupkami?

"Piłkarze przychodzą i odchodzą" - jasne, bo faktycznie nie robi niektórym tutaj różnicy kto przychodzi a kto odchodzi... Ja widzę problem jeśli za odchodzących przychodzą jakieś ofiary losu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując