Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 13:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli informacje o sprzedaży Genkova i Meliksona to prawda, to mamy oficjalnie wyprzedaż. Powodzenia życzę z łamagami które Bednarz sprowadzi na ich miejsce...
Easy.
Rok temu też była wyprzedaż i wcześniej też.

Piłkarze przychodzą i odchodzą to raz. Tylko ja nie rozumiem płaczy niektórych...W trakcie sezonu ja nie szło, narzekanie na obcokrajowców było i chęć gry polakami. Do tego narzekanie na brak bazy szkoleniowej.
No to teraz jest ten sezon przewrotowy, gdzie zajmiemy 14 miejsce w lidze grając naszą zdolną młodzieża. I moze to otworzy oczy Cupiałowi że Ci nasi wychowankowie to słabi są.
Czy nie tego chcieliśmy? Zeby Czekaj grał, Brud grał, Szewczyki Kamińskie czy inne dobre chłopaki...
Miśkiewicz kibic Wisły, źle ? Przeciez były narzekanie jak to wszyscy pozorują grę i zbieraja tylko hajs do emerytury, ze nie ma Wiślaków. No to własnie tu jeden taki przyjdzie.

ale i tak najlepsze są teksty znawców pt" powinnyśmy kupić tego" albo "Ten za słaby ja bym kupił tego"
A ciekawe co byście ....a w zyciu zrobili jakbyście mieli =0= słownie zero, i za to mieli coś kupić.

i miłosz "Wisła powinna sie wzmacniać" = no ....a jasne. Kazdy kibic swojego klubu powtarza to codziennie rano, tyle że jak ma to sie do zycia? Nijak. No ale to jest milosz, osoba ktora glosiła od stycznia jakie to Wisła ma zyski ogromne, wiec w sumie nie dziwie mu się ze oczekuje transferów itp itd skoro jesteśmy u niego w świecie na dużym plusie.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując