FraMat napisał(a):

OT
e no? a jak ktoś płaci za canal+?
|
Nie no... Po co go cytujesz... Ten mechanizm ignorowania jest daleki od doskonałości. Jeszcze gimnazjaliście uda się sprowokować mnie do jakieś dyskusji z nim. Koleś pisze, że nie jestem kibicem Wisły a po chwili ma pretensje, że nie chodzę na mecze i przeze mnie nie ma kasy na transfery. No kurde szczyt

A głęboko się zastanowię czy w przyszłym sezonie płacić za c+. Tak mocno polecacie sopcasta, że go może przetestuje przez Euro.
Genkov...? A sprzedać. Jak dobra cena to sprzedać. Jak dla mnie nie ma ani jednego grajka w kadrze, nad którym warto by się pochylić dłużej niż 5 minut przy jakieś dobrej ofercie cenowej.
Kurz napisał(a):

Mamy walczyć o miejsca 5-8. Po co nam więc Melikson i Genkow?
Na miejscu Meliksona również rwałbym się do nowego pracodawcy. Po co ma siedzieć w klubie, który jest na etapie robienia 3 kroków wstecz?
|
Liga z roku na rok jest słabsza i każdy może być mistrzem. A biorąc pod uwagę masową wyprzedaż praktycznie wszystkich grajków z ligi, którzy mają jakiekolwiek pojęcie o grze w piłkę, to w przyszłym sezonie liga będzie na poziomie tak dennym, że może ją wygrać nawet Pogoń Szczecin. W lidze pozostaną praktycznie same lenie, beztalencia i emeryci. Ligę taką może wygrać też Piast albo Wisła więc nie odbierajmy sobie szans na starcie. Wisła będzie walczyła o miejsca od 1. do 14. bo zarówno 1. jak i 14. jest tak samo prawdopodobne... a więc pewnie wyjdzie coś po środku jak w ostatnim sezonie, czyli pewnie się wstrzeliłeś w dobry przedział
lazy napisał(a):

|
Pora się z tym oswajać. Ciekaw jestem bardzo jak klub będzie chciał przekonać kibiców do zakupu karnetów na przyszły sezon?
|
Jedyny ratunek na rozwiązanie tego problemu to zatrudnienie milosza na stanowisku dyrektora ds. marketingu