Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 13:27
FraMat napisał(a):Wyświetl post
OT
e no? a jak ktoś płaci za canal+?
Nie no... Po co go cytujesz... Ten mechanizm ignorowania jest daleki od doskonałości. Jeszcze gimnazjaliście uda się sprowokować mnie do jakieś dyskusji z nim. Koleś pisze, że nie jestem kibicem Wisły a po chwili ma pretensje, że nie chodzę na mecze i przeze mnie nie ma kasy na transfery. No kurde szczyt A głęboko się zastanowię czy w przyszłym sezonie płacić za c+. Tak mocno polecacie sopcasta, że go może przetestuje przez Euro.

Genkov...? A sprzedać. Jak dobra cena to sprzedać. Jak dla mnie nie ma ani jednego grajka w kadrze, nad którym warto by się pochylić dłużej niż 5 minut przy jakieś dobrej ofercie cenowej.

Kurz napisał(a):Wyświetl post
Mamy walczyć o miejsca 5-8. Po co nam więc Melikson i Genkow?

Na miejscu Meliksona również rwałbym się do nowego pracodawcy. Po co ma siedzieć w klubie, który jest na etapie robienia 3 kroków wstecz?

Liga z roku na rok jest słabsza i każdy może być mistrzem. A biorąc pod uwagę masową wyprzedaż praktycznie wszystkich grajków z ligi, którzy mają jakiekolwiek pojęcie o grze w piłkę, to w przyszłym sezonie liga będzie na poziomie tak dennym, że może ją wygrać nawet Pogoń Szczecin. W lidze pozostaną praktycznie same lenie, beztalencia i emeryci. Ligę taką może wygrać też Piast albo Wisła więc nie odbierajmy sobie szans na starcie. Wisła będzie walczyła o miejsca od 1. do 14. bo zarówno 1. jak i 14. jest tak samo prawdopodobne... a więc pewnie wyjdzie coś po środku jak w ostatnim sezonie, czyli pewnie się wstrzeliłeś w dobry przedział

lazy napisał(a):Wyświetl post
Pora się z tym oswajać. Ciekaw jestem bardzo jak klub będzie chciał przekonać kibiców do zakupu karnetów na przyszły sezon?
Jedyny ratunek na rozwiązanie tego problemu to zatrudnienie milosza na stanowisku dyrektora ds. marketingu
Ostatnio edytowane przez thechris : 31.05.2012 o godz. 13:54.
Odpowiedz cytując