Wyświetl pojedynczy post
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 12:38
thechris napisał(a):Wyświetl post
Są kibice i "kibice" ale są również tematy i "tematy". To jest temat o polityce transferowej a nie o polityce kibicowskiej ani o polityce marketingowej ani o polityce "jak zapełnić stadion" więc wciskanie tematów kibicowskich w tym temacie jest zaśmiecaniem ...tego tematu.

A po czym mamy oceniać? Myślisz, że Melikson ma czas aby pogadać z każdym forumowiczem osobiście? Jeśli nie mamy komentować również tego co w mediach to po co to forum? Przemyśl o poukładaj sobie pewne sprawy a nie zgrywaj mentora...
Nie odpowiadaj może na moje posty bo ja twoich nie jestem w stanie poważnie ocenić

PS:Człowieku właśnie to udowodniłeś swoimi słowami cyt ,,A po czym mamy oceniać? Myślisz, że Melikson ma czas aby pogadać z każdym forumowiczem osobiście? Jeśli nie mamy komentować również tego co w mediach to po co to forum?""

Jak ty oceniasz człowieka po tym co przeczytasz na Weszło czy onecie to sorry nie mam więcej pytań
Ja rozumiem frustracje ostatnim sezonem ale trochę szacunku dla ludzi trzeba mieć,to że nasze media jej nie mają nie znaczy że nie możesz mieć własnego zdania a tak to wygląda jakbyś oceniał kogoś tak jak to piszą na portalach internetowych
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 31.05.2012 o godz. 12:43.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując