Nehiar napisał(a):

|
Według doniesień - Melikson mówi głośno o opuszczeniu Wisły, a Genkow podobno jedną nogą w Lewskim Sofia, no to ciekawe rzeczy się dzieją ... Potrzebujemy znowu ofensywnego pomocnika i kolejnego napastnika.
|
Z tego co wiem to Melikson nie zawierał głosu w sprawię swojego odejścia pewnie koncentruję się na tym aby jak najlepiej grać w kadrze. Nawet ostatnie słowa Dahan to: nie mamy ofert
Co do Genkova - ma jeszcze rok kontraktu to jest raczej ostatnia szansa żeby go sprzedać. Jak już pisałem Genkov to trochę piłkarska wydmuszka, wygląda fizycznie oraz porusza się jak typowa 9 natomiast gra słabo w piłkę oraz niestety co najgorsze wywraca się co chwilę co przy jego posturze jest momentami śmieszne.
Jeśli uda się go sprzedać i np wyciągnie dzięki temu Dwaliszwiliego to Bednarz zrobi zrobi złoty interes. Raz że piłkarz o niebo lepsza, dwa młodszy.
Genkova wymieniłbym jednak nawet za Pawła bo Brożek to jednak piłkarz według mnie o klasę lepszy od Tswetana a Turkom tez trzeba będzie pewnie coś zapłacić.
edit: faktycznie jest:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Raczej błędu w tłumaczeniu nie ma jak kiedyś. Nie ma się co mu dziwić, że chce odejść natomiast chwalić się prasie już raczej nie wypada. Świetny piłkarz zasługuje na to aby sprawdzić się w lepszym klubie bo jestem przekonany że pod względem umiejętności da sobie radę w naprawdę w dobrym klubie. Wypowiedź jednak niefortunna, odchodzi się kiedy jest oferta, która akceptuję piłkarz oraz kierownictwo, a nie krzyczy się w prasie.