Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 09:23
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Nastepny co udaje dziewice...

Przez kilka tygodni gorącym tematem w niemal wszystkich mediach była sprawa zatrzymania "gniazdowego" kibiców Legii, Piotra Staruchowicza, zwanego "Staruchem". Za fanem "Wojskowych" wstawili się nie tylko jego koledzy z trybun, ale nawet posłowie! Posłanka Beata Kempa podpisała nawet za "Starucha" poręczenie, za co w niewybrednych słowach została skrytykowana przez Macieja Szczęsnego.
Ojciec golkipera Arsenalu Londyn przyznał w rozmowie z "Dużym Formatem", że jest wstrząśnięty tym, iż demokratycznie wybrani posłowie zajmują się bronieniem chuliganów, a ich bandycką działalność przedstawiają niemal jak bohaterską walkę ze złym systemem:
Obciachem jest, że pewna posłanka kretynka ze Świętokrzyskiego stara się poręczyć za bandytę Starucha. Bo zbliżają się wybory, bo może to przynieść parę głosów. Może zastąpmy "kretynkę" jakimś eufemizmem. Albo nie, proszę napisać, że po długim zastanowieniu nie znalazłem żadnego eufemizmu. Głupotę Laty jestem w stanie zrozumieć. On jest tylko niewykształconym prezesikiem jakiegoś związku. Ale ta pani jest posłanką, a więc reprezentuje mnie w Sejmie. Tak się składa, że obecnie pracuję w Kielcach, a więc ona niejako robi to w moim imieniu. I to jest dla mnie wstyd ogromny!
Jak ze ścianą. Nadal nie udowodniłeś mi, że Kempa ręczyła za NIEWINNOŚĆ Starucha. I nie udowodnisz, bo tego nie było.

Ale lepiej iść w zaparte i pier*olić na tematy o których się nie ma pojęcia. Byle tylko dowalić jednej opcji politycznej, której się szczerze nienawidzi. Tylko argumentów brak.