Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2012, 23:26
fialo napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli ktoś tu się ośmiesza to na pewno nie on.

Christov koleżanko podpisał kontrakt z Wisłą dokładnie 26 września AD 2010. Podczas gdy Jacek Bednarz został zwolniony z Wisły Kraków w dniu 1 września 2009. Także ma tyle wspólnego z transferem Christova, co Szymon Majewski z kulturystyką.

Jak już oddajecie się swojemu ulubionemu zajęciu - jebaniu Bednarza, to trzymajcie się chociaż faktów, bo inaczej narażacie się na śmieszność
No tak dziewczynko, próbujesz bronić Bednarza tylko szkoda że nie dostrzegasz jego innych super udanych transferów, swoją drogą ilu ten legionista ma tu wielbicieli. Szczerze ich pozdrawiam .
________

bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Kupisz, co jak co, ale drugim Kosowskim nie zostanie. Będzie przeciętnym, solidnym grajkiem ligowym. Ot, taki Zieńczuk max.
A niech będzie to Zieniu byle z tego sezonu "konia" gdy mu wszystko wychodziło, no tak chyba masz niestety rację, Grosicki może pójść w ślady Kosowskiego, ale Grosik jest już całkiem poza naszym zasięgiem, więc co pozostaje jak nie wierzyć w rozwój kogoś (Kupisza) na kogo nas stać może bardziej, może ...

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
(...) Cupiał także wcześniej czy później, jak czas sprzątania minie, jak zobaczy szarość Wisły opartej na młodych tanich piłkarzach, zatęskni za Meliksonem i Bednarza puści z torbami.

Miłosz, wydaje mi się iż obecna era Wisły opartej na młodych gniewnych nie potrwa więcej jak pól roku. Oby tylko nowe nabytki Jacka miały formę wypożyczeń lub krótkoterminowych umów. Tak aby nie było tak jak za początków Stana - wtedy nie można było nikogo sprowadzić, nawet z kartą w reku, bo na ławce zasiadały bezproduktywne Garguły i Łobodzińskie itp.
No tak ale znaczy Lukasz że już widzisz porażkę jesienią, a Ja chodząc na mecze chciałbym jednak widzieć coś odwrotnego, ale pewnie moje myślenie że nie będzie tak źle to kibicowski optymizm, taki z urzędu być chyba musi. Może się mylę, ale chciałbym jakiś pozytywny scenariusz, Wisła jednak jesienią w czołówce, ale z taką sobie grą i Cupiał dokonuje kolejnego otwarcia na poziom profesjonalizmu na poziomie Stana i daje kasę na jakościowe transfery (marzenia nic nie kosztują), ciekawe też ile popracuje u nas Probierz, ale to inny temat.

_________

Towarzysz Generał piszesz że Kirm nie jest taki zły jak go malują, faktem jest że miał i lepsze okresy gry, ale te złe powodują że przyznaje jestem do niego poważnie uprzedzony, sorry.
Co do realiów finansowych że Stan miał mega kasę, a Bednarz nic, to jednak trochę nie tak , 700 tyś. można było wydać na Meliksona, albo wcześniej jak za Bednarza na Jirsaka, to da się porównać, a że obaj nie chcemy Jacusia w klubie, to tzw. oczywista, oczywistość.
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.05.2012 o godz. 00:04.
Odpowiedz cytując