Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2012, 22:28
milosz napisał(a):Wyświetl post
Ponawiam prośbę nie ośmieszaj się...

Valckx sprowadził zawodników którzy podnieśli poziom gry, a Bednarz sprowadził cała plejadę "mega gwiazd": Christov, Kirm, Garguła, Ćwielong, Łobodziński, Matusiak, Jirsak, Beto i wielu podobnych i żaden nic Wiśle nie dał, a zaraz dali ...Levadię.
Głowackiego nie sprowadzał Bednarz, coś Ci się poplątało więc po co takie porównania, Chaveza transfer miał jedynie Stan obniżyć cenę i chwała mu za to że obniżył , ale nie był to jego autorski transfer. Pawła Brożka też nie sprowadził Bednarz więc porównania też wzięte z sufitu, oj siejesz demagogię ...

To że znalazł Stan Meliksona to jeden z jego sukcesów, daj już spokój tej śmiesznej propagandzie na rzecz Bednarza-nieudacznika, a porównywanie go z Valckxem to jak już napisałem, wygląda na mała prowokację i tyle w temacie.
Stana zawodnicy dali 7. miejsce w lidze. Za Bednarza byliśmy dwa razy mistrzem z tymi jego fatalnymi transferami w postaci Kirma, Łobodzińskiego, Jirsaka i kilku innych.

Czytaj ze zrozumieniem, napisałem, że w sytuacji gdyby grał Głowacki to Jaliens grzałby ławę ("5 piłkarzy do pierwszej jedenastki bo odeszła podobna ilość podstawowych piłkarzy.", po czym wymieniłem tych piłkarzy), tak samo gdyby nie odszedł Brożek to Genkov też by grzał ławę.

Garguła, Niedzielan, Matusiak to transfery tego typu to Jaliens. CV mówiło, że powinni być dobrzy, ale się nie okazali. Ryzyko transferowe. Dwóch pierwszych to wina kontuzji - nie przewidzisz tego.

Kirm to żadna porażka transferowa. To jest demagogia. Owszem, wybitny nie jest, ale w tym sezonie dał więcej od twojego Ilieva. Nie mniej nie mogę na niego patrzeć. Sezon temu spokojnie do sprzedania za niezłe pieniądze.
Odpowiedz cytując