orzeu napisał(a):

|
Tiaaa... dokładnie tak powiedział. Z Tobą jest gorzej niż myślałem...
|
Nie ogladalem Faktów ,tylko czytałem na Onecie wypowiedz po poludniowa w ktorej Kaczyński powiedział mniej wiecej to ze "..wypowiedz Obamy ,jest pokłosiem polityki zagranicznej jaka prowadzi Tusk.." czyli że nikt sie z nami nie liczy itd. itp.
Były senator PiS Zbigniew Romaszewski pogroził dziś sądem wszystkim, którzy twierdzą, że kiedykolwiek bronił Piotra S. (pseudonim "Staruch"), zatrzymanego niedawno kibola Legii. Rok temu Romaszewski odwiedził "Starucha" w areszcie, poręczył za niego i porównał go do robotników pacyfikowanych przez władzę w 1976 roku
"Wprost" zapytał Romaszewskiego, czy tak jak w 2011 roku upomni się o zatrzymanego przywódcę kiboli. - Nigdy nie broniłem Piotra S. To wy (dziennikarze) sobie wymyśliliście jakąś obronę - podkreśla były senator. Romaszewski grozi jednocześnie pozwem sądowym tym, którzy twierdzą, iż kiedykolwiek bronił Piotra S.
- Niebywałe, że tak dużo mówi się o uderzeniu przez "Starucha" w twarz piłkarza Legii (to wcześniejszy wyczyn Piotra S.), a nie mówi się o pobiciu "Starucha" przez policję - stwierdzał.
kabaret