Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2012, 11:19
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Thechris, jesteś trollem: rzucasz zdania prowokujące do sporów i kłotni, choć musisz zdawac sobie sprawę, że tak jednostronne postawienie przez Ciebie sprawy musi byc z gruntu fałszywe.
Ja myślę, że On sobie z tego nie zdaje sprawy, bo wydaje mu się , że pozjadał wszystkie rozumy i jest wszechwiedzący. Siedzi przed TV , Sopcastem i patrzy, że Melikson i Iliev nie wygrywają meczu w 2 osoby - i tworzy sobie chore teorie w główce, że Ci piłkarze nie potrafią grać w piłkę nożną.

Dla wszystkich będzie lepiej, jak Thechris sobie odpocznie od naszego forum i dostanie szanse wypowiadania się na forum Amiki, Legii, itp. Bo z tamtymi zespołami pewnie łączy go tyle samo co z Wisłą Kraków - ekran TV lub monitora (chyba, że jak twierdzi Westersyl, to jest zakamuflowany kibic innej drużyny).

Czas bez obrażania naszych najlepszych piłkarzy, bez prowokowania innych forumowiczów (prawdziwych Kibiców Wisły Kraków chodzących na R22) będzie zbawienny dla tego forum.

Zresztą jak można prowadzić rozmowy na płaszczyźnie kibic Wisły - kibic Wisły (bo dla nas - kibiców Wisły Kraków jest to forum) z kimś kto nie chodzi na R22!!!! On jako widz telewizyjny powinien wypowiadać się na forach GW, TVN, Onetu, itp. a nie na forum Kibiców Wisły Kraków - to mój apel do moderatorów.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 30.05.2012 o godz. 11:27.
Odpowiedz cytując