Wyświetl pojedynczy post
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2012, 09:59
Thechris: W czym jest (wg Ciebie) lepszy Makuszewski od Kupisza? Chętnie posłucham. Tylko nie gadaj mi o kolesiostwie, tylko o walorach piłkarskich bo mnie tylko takie interesują.
Po drugie, takie "znajomości" trenerów z piłkarzami praktykowane są na całym świecie. I jakoś nikt z tego powodu nie płacze.
Po trzecie, dziwi mnie jak mozna ocenić rzetelnie Makuszewskiego po jednej dobrej rundzie i juz płacić za niego niebagatelną kwotę. Nie oglądasz polskiej ligi? Nie nauczyleś się jeszcze, że wielu było takich "sezonowych" talentów które zniknęły szybciej niz sie pojawiły?
Po czwarte- jak mozna porównać Ilieva do Kirma? Nie wiem czy grałes kiedykolwiek w piłkę czy oceniasz tylko po obejrzeniu meczu (chociaz i tak powinienes dostrzec zasadnicze roznice. Iliev jest piłkarzem technicznym, świetnie operującym piłką, pełnym swobody. Kirm natomiast to zwykły latawiec z fatalną techniką użytkową. Kirm grał fatalnie w tym sezonie. Iliev natomiast wiele razy pokazał swój kunszt, chociaz zgodzę się ze w wielu przypadkach zawodził - podobnie jak cała druzyna. Gdyby zespół był mocniejszy to taki Iliev czy tez Melikson wiedliby prym we wszystkich statystykach. Niestety...futbol to gra zespołowa. Jeden Maor czy Ivica sami gówno zrobią, a to im dostaje się za kazde niepowodzenie.
Odpowiedz cytując