Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2012, 20:58
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Pytać nie muszę bo po pierwsze w zasadzie wiem a po drugie nie to jest meritum mojej wypowiedzi. Tak to już jest w "przyrodzie", że czasami ktoś coś wymyśla a ktoś inny to udoskonala i to ten udoskonalający staje się właścicielem praw autorskich. W tym przypadku to my "udoskonalaliśmy" tą przyśpiewkę albo raczej uwiarygodniliśmy kolejnymi tytułami. Co więcej mamy tyle wyobraźni, że nie śpiewamy "jest mistrzem" w chwili kiedy nim nie jesteśmy a tylko wtedy kiedy ( na szczęście dość często) to faktycznie ma miejsce.

PS Jeżeli czepiamy się szczegółów i dywagujemy na temat "co się komu należy" to jak już wielokrotnie inni pisali wypadałoby zmienić podpis bo te tytuły coś się nie zgadzają. No chyba, że idziemy w konwencję gminnych klubików typu Groclin, który nad napisem zajmującym pół trybuny dodał "vice" pisane czcionką mniej więcej tej wielkości, która używana jest na tym forum. Troszkę to pod wiochę podchodzi ale może faktycznie nie mnie oceniać. Nie znam się na zwyczajach ludności napływowej, tudzież "miastowych" w max drugim pokoleniu.
Bardzo fajnie a zarazem dobitnie napisane.Brawo oby więcej było takich Wiślaków na tym forum!(7)
Ostatnio edytowane przez Daja`n : 29.05.2012 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując