Wyświetl pojedynczy post
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2012, 10:00
Najpierw odniosę się do pytań:

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
czego oczekujesz po Bednarzu?
Jeżeli chodzi o kwestię sportowe to oczekuje od Bednarza, że 1 września będziemy mieć przynajmniej solidne fundamenty. Nie możemy dopuszczać do sytuacji, gdzie za rok o tej porze będziemy musieli znowu od nowa budować zespół. No bo na kim możemy oprzeć zespół? Pareiko (35 lat), Głowacki (33), Sobolewski (35), Genkov (28), może Uryga (18). Jeżeli dojdzie z 4 dobrych i niezbyt starych zawodników + jakiś młody narybek, który za 2-3 lata będziemy mogli sprzedać to będę ukontentowany. Nie wspominam o Ilievie, czy Meliksonie, bo za rok ich pewnie w Wiśle nie będzie.

Co dla Ciebie będzie kryterium mówiącym o tym iż jego prezesura była z pożytkiem dla Wisły?
Sukcesy i perspektywy jakie drużyna będzie miała na przyszłość.

Które miejsce w lidze po pierwszej rundzie będzie zajmować Wisła z utrzymując bieżącą politykę kadrową? Czy jest to miejsce satysfakcjonujące Cię?
Tego nie wie nikt. Przypuszczam, że będziemy liderem. Jednak jeżeli będziemy liderem, ale nie będziemy mieli perspektyw to zaraz po ostatnim meczu będę szczęśliwy, ale później pojawi się myśl, że zmierzamy do kolejnej katastrofy.

Wydaje mi się że jak na razie poza zatrudnieniem Probierza i cięciami w klubowych kadrach niewiele zrobił
Mamy maj, więc nie czas na rozliczenia.

Dodatkowo myślę ze to neutralne 'na razie' diametralnie zmieni się jeśli zaczniemy przegrywać mecze, zwłaszcza na R22.
Bednarza powinniśmy oceniać za pracę długofalową.

Konkludując z ocenianiem Bednarza trzeba poczekać. Ja osobiście nie chcę go widzieć w Wiśle, ale niestety nie mamy na to wpływu, więc chcąc nie chcąc życzę mu powodzenia.

Edit: Co do ekspertów to przypuszczam, że przynajmniej jeżeli chodzi o "polską Wisłę" to podszepty nie pochodzą od publiczności.
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Towarzysz Generał : 29.05.2012 o godz. 10:04.
Odpowiedz cytując