|
Przepraszam za mylne wpisanie nicku, mój błąd. Naprawdę nie było tu złych intencji. Wynikło to tylko z pospiechu.
Według mnie Iliev powinien być przesunięty na środek, masz rację o jest stworzony do małej gry. Najwięcej z jego akcji wynika, kiedy łamie akcje do środka, mając możliwość zagrania z klepki, krótkiej piłki.
Na skrzydle najwyraźniej,tylko się marnuje. Często szarpiąc traci siły, nie nadąża w obronie, i podtrzymuje że nie ma dobrego dośrodkowania. Co ceny pozostałych piłkarzy 100% zgoda.
P.S. Według mnie naprawdę milej i bardziej rzeczowo dyskutuje się nie używając inwektyw i zachowując chociaż minimum szacunku nawet dla swojego największego oponenta. Nie chodzi o robienie Wersalu, bo wtedy mamy towarzystwo wzajemnej adoracji, ale o zwykłą ludzką przyzwoitość. Szacunek dla drugiej osoby i pokorę wobec swoich racji-nieomylności. Nie da się ukryć że jestem starej daty, i pewne rzeczy mnie drażnią. Internet niestety wymusza pewien sposób pisania-zachowania, a także "spłyca" wypowiedzi. Wiem że jest to walka z wiatrakami, ale nie mogę ( nie umiem?) tego w pełni zaakceptować.
Myślę, że jeżeli kiedyś będzie nam dane się spotkać i podyskutować o o Wiśle i futbolu ( chociaż niestety szczerze w to wątpię), będzie dla nas mile spędzony czas
Ostatnio edytowane przez lakota22 : 28.05.2012 o godz. 12:41.
|