Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2012, 11:55
lakota22 napisał(a):Wyświetl post
Miłoszu, nie atakuję Ciebie personalnie. Odniosłem się tylko do wypowiedzi Twojej i użytkownika duch1989.Dlatego połączyłem obydwa nicki.
Szanowny Użytkowniku lakota22, połączyłeś dwa nicki tyle że mój dodatkowo napisałeś mylnie, skoro jest @milosz to znaczy ...milosz. Jednak rozumiem że brak było złych intencji, a jedynie nadinterpretacja, która wyglądała u ciebie na netowa prowokację ...moja sugestia jeśli szanujesz innych użytkowników to nie przekręcaj ich nicków bo to małostkowe i zamiast pouczać innych weź to sobie do serca, albo … z resztą pisz jak tam chcesz …, a z Niesiołowskim to mi dowaliłeś, bo za jego stylem konwersacji stanowczo nie przepadam .

Szanuje odmienne poglądy, ale nie takie których celem jest wylewnie dziecka z kąpielą. Jeśli oceniamy Iliewa to nikt nie neguje że jest słaby w obronie, ale jego rola w drużynie powinna być inna, jest stworzony do małej gry i ataku pozycyjnego i nie w nim jest problem, a w braku wsparcia w bocznych obrońcach, def. pomocnikach, drugim skrzydłowym walecznym, przydatnym, ale jednak dość drewnianym Genkowie w ataku, zaś z Bitonem to już całkiem nie dało się rozgrywać piłki, ten po prostu stał i czekał na dobre podanie, a że strzelić potrafił to grał pod siebie, brak gry zespołowej, ostatnio i trener coś o tym wspominał, o braku drużyny. Niech pojawi się u nas w końcu jakaś myśl zespołowa i .

Ps. Ja też sorry za ostry język ale tak już mam (pewnie edytuje swój tekst pierwotny), ...no co za "Wersal" na forum.
Ps. II. Jak drużyna grać będzie lepiej w ofensywie to statystyki i i przydatność poszczególnych piłkarzy będzie większa, po Iliewie dużo więcej oczekiwałem, ale jeśli ktoś nam może wygrać mecz to obok Meliksona właśnie Iliew, a nie Garguła czy Kirm, podwieszony jako "wolny elektron" pod napastnika w pobliżu pola karnego, nawet jak zagra 60 minut to da więcej niż inni dają naszej drużynie. Tak czy owak potrzebujemy dynamicznego skrzydłowego i dobrego technicznie , pomyśleć że kiedyś u nas grali Kosowski i ...Kalu Uche, to było całkiem niedawno a wydaje sie jakby lata świetlne temu.

Ostatnio edytowane przez milosz : 28.05.2012 o godz. 12:33.
Odpowiedz cytując