milosz napisał(a):

"Miłosz-duch1989" ... masz coś nie po kolei w głowie chyba, reszta tekstu też o tym świadczy... Z Wisła jestem od połowy lat 70-tych, a mój nick to @milosz , ale tak to jest jak dzieci z piaskownicy wchodzą do netu tylko dla prowokacji...
Iliew , jest aktualnie obiektem nagonki i to dość głupiej bo nie merytorycznej. Iliiew mija jednego rywala i ..nadal nie ma komu podać (a przed sobą kolejnych 2 piłkarzy rywali), chyba że obok jest Melikson, do małej gry nie nadaje się ani Małecki, ani Kirm, ani Genkow ..choć ten akurat potrzebny jest jako środkowy i waleczny napastnik. Wisła potrzebuje lepszych technicznie piłkarzy od Małeckiego, Kirma, czy również Nuneza ...również nasi boczni obrońcy są problemem, Jovanović techniką nie grzeszy choć ma przynajmniej ciąg na bramkę, o Paljiciu czy Diazie przez litość nie wspomnę. 2 bocznych obrońców, przynajmniej jeden z def. pomocników i drugi skrzydłowy ..gdyby kreowali grę wraz z Meliksonem i Iliewem to mielibyśmy inną , znaczy dużo większą korzyść z tego piłkarza, a tak mija rywala i ...nie ma komu podać. Brak wychodzenia na pozycje, brak elementarnej techniki użytkowej..cóż i dlatego za Skorży była "dzida" do przodu zamiast małej gry.
Ano właśnie , wystarczy porównać z osiągnięciami rozgrywającego Garguły i widać że problem jest gdzie indziej.
|
Miłoszu, nie atakuję Ciebie personalnie. Odniosłem się tylko do wypowiedzi Twojej i użytkownika duch1989.Dlatego połączyłem obydwa nicki. Nie potrzebna jest Twoja agresja w stosunku do mojej osoby. Przecież w żadnej swojej wypowiedzi nie obraziłem Ciebie ani nikogo innego. Uwierz nie jestem dzieckiem z piaskownicy, ani nie mam nie po kolei w głowie.
Nie sprowadzaj dyskusji do poziomu Niesiołowskiego i reszty polityków. To że masz inny pogląd niż ja, nie uprawnia mnie do twierdzenia że jesteś durniem, idiotą... Tak samo nie uprawnia Ciebie do ferowania wyroków o stanie mojego zdrowia psychicznego
Staraj się raczej szanować swoich oponentów, zrozumieć ich argumenty lub przedstawić swoje kontrargumenty, które przekonają ich do Twojej racji. Myślę że to forum jest miejscem swobodnej dyskusji na tematy związane z Wisła a nie obrażania innych forumowiczów.
Zgadzam się z tobą w większości Twoich wpisów. Różnimy się co do oceny Iliva. Także uważam Go za dobrego zawodnika. Obecnie najlepszego skrzydłowego w drużynie. Jednak podtrzymuję swojej zdanie co do braku u niego dobrego dośrodkowania. Drugą jego słabością jest gra w obronie- patrz jego współudział przy drugiej brance z Apoelem. To że jest jednym z lepszych zawodników, nie oznacza że Iliev jest "nietykalny".