Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2012, 11:25
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Szpenio, no naprawdę co post to lepiej . Co byśmy mieli gdybyśmy Ciebie nie mieli . Ty naprawdę chcesz mierzyć efektywność budowy autostrady liczbą wpisów na forum skyscrapercity tudzież ilością komunikatów z GDDKiA. Powiem zupełnie szczerze że ten argument mnie rozłożył . Przeskakiwanie od dróg do języka to przy tym faktycznie betka. Pomijając już zupełnie fakt że zależność pomiędzy ilością wpisów a jakością robót powinna być dokładnie odwrotna niż to sugerujesz .
Przemyśl sobie jeszcze raz ten cytat: "mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu i poematu mało".
naprawdę napawa mnie optymizmem myśl i Twój wysiłek z jaką próbujesz zrobić ze mnie głupka. bardzo mi się to podoba. jestem uradowany.

A teraz zamiast kolejny raz lać wodę to proszę odnieś się do meritum. Rzadko masz w zwyczaju odpowiadać treściwie., 90% twoich wywodów to łapanie za słówka i zero konrketów. Skomentuj wszystkie ruchy nie tylko PiSu ale także wcześniejszych rządów w temacie A2. Masz tylko 20 stron wątku do przeczytania, dla takiego wielce oczytanego powinno zająć to 30 minut. Wróć jak przeczytasz i się wypowiedz.