Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2012, 07:14
[QUOTE=Gwiaździsty;1252500]
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post

Chyba nie rozumiesz o czym mowa. Tomaszewski ma rację,że jakiś futbolowy śmieć , który nie załapuje się do swojej kadry we Francji kosztem polskiego gracza zabiera mu miejsce bo Herr Smuda pomylił kadrę klubową z reprezentacją i zbiera po całym świecie chętnych do gry w jego kadrze.

A co do Meliksona w rezprezentacji Polski to wyraźnie większość nie życzyła sobie jego obecności w niej.
W pełni popieram wypowiedź Mr_kwolfa. Przecież, te wszystkie Obraniaki, Perqisy, Boenishe, Eugeny do Polski przyjeżdżają tylko czasami na zgrupowanie. Prawdopodobnie pobyt na Euro będzie ich najdłuższym pobytem w Polsce
Czyli potwierdzasz, że to Herr Smuda decydował kogo zabrać, a kogo nie.
W ogóle to mam podobne zdanie - niepotrzebna ta łapanka w Niemczech, Francji itd., ale bardzo daleko mi do nazywania kogoś śmieciem itp. z tego powodu. A tym bardziej osoba z tzw. elit powinna uważać co i jak mówi publicznie.
A w ogóle to niech se robią z tym co chcą; szkolnictwo, służba zdrowia itd. w tym kraju leżą i kwiczą, w tym kontekście "problem" farbowanych lisów jest śmiechu wart.
Wymagajmy od Tomaszewskiego i kolegów posłów/senatorów zajmowania się i rozwiązywania faktycznych problemów kraju, a nie skupiania uwagi na bzdurach. Bycie posłem/senatorem to powinno być zobowiązanie do pracy na rzecz ludzi, którzy ich wybrali, a nie okazją do zabawy na cudzy koszt przez parę lat.
Ostatnio edytowane przez arti : 28.05.2012 o godz. 07:26.
Odpowiedz cytując