Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2012, 19:08
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
- Jakiś śmieć francuski, taki śmieć futbolowy, który u siebie się nie załapał, gra u nas! Brzydzę się takiej reprezentacji. On gra w koszulce z orłem, w której my, prawdziwi Polacy, zdobywaliśmy medale dla Polski! - grzmiał Jan Tomaszewski we wrześniu 2011 roku.

"My prawdziwi Polacy"....... czyli ktoś kto urodził sie we Francji a mamusia i tatuś byli arabami nie jest prawdziwym francuzem jest tylko obywatelem francuskim.

Nie wiem jaka jest przyczyna niechęci do Polańskiego w kadrze nie mam takich wiadomości może jest to spowodowane ,że jest nowy jeżeli za rok dalej będzie taka sytuacja będzie można się nad tym zastanowić.

Podolski i Klose urodzili się w Polsce więc są farbowanymi Niemcami. A co do wyszkolenia piłkarskiego czy zyciowego to Smolarek wszystkiego nauczył się w Holandii a w polskiej lidze zagrał dopiero w Polonii więc co to za argumenty ?

Zreszta nie biorę nikogo w obronę nie podoba mie sie jak Cham z Wiejskiej obraza kogoś kogo nie zna jako czlowieka zresztą co się spodziewać po idiocie .który Jarosława K. porównuje do Kazimierza Górskiego.

A swoją drogą pluli byście na Meliksona gdyby grał w naszej reprezentacji ? Sytuacja podobna do w/w trójki.
Porażają mnie takie posty. Po pierwsze: Tak, plułbym na niego. Lepiej? I sam fakt, że to rozważał spowodował, że już go nie darzą taką sympatią jak kiedyś. Ot kolejny najemnik.

Po drugie. Znasz Tomaszewskiego? Pewnie nie to czemu go obrażasz jak go nie znasz jako człowieka? Ta sama sytuacja. On nazwał Ojgena śmieciem, a ty go chamem i idiotą? Wyczuwam hipokryzję.

Po trzecie. Naprawde nie widzisz różnicy między Klose, które nie chciał grać w reprezentacji Polski, odcina się od Polski, prawie całe życie spędził z Niemczech, mówi biegle po niemiecku, zna niemiecką historię, chodził do niemieckiej szkoły, latał za niemieckimi panienkami, na niemieckich boiskach uczył się grać w piłkę itd itp (Podolski bardzo podobna sytuacja) do Polanskiego/Obraniaka/Perquisa? Naprawde nie czujesz różnicy? Pomyśl, w którym kraju na stare lata będą oni mieszkali? Myślisz, że Klose wróci do Polski bo będzie tęsknił? A teraz odpowiedz na to samo pytanie w stosunku do naszych "gwiazd"? Dalej nie czujesz różnicy?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując