Wyświetl pojedynczy post
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2012, 18:56
[QUOTE=arti;1252435]- Jakiś śmieć francuski, taki śmieć futbolowy, który u siebie się nie załapał, gra u nas! Brzydzę się takiej reprezentacji. On gra w koszulce z orłem, w której my, prawdziwi Polacy, zdobywaliśmy medale dla Polski! - grzmiał Jan Tomaszewski we wrześniu 2011 roku.

QUOTE]

"My prawdziwi Polacy"....... czyli ktoś kto urodził sie we Francji a mamusia i tatuś byli arabami nie jest prawdziwym francuzem jest tylko obywatelem francuskim.

Nie wiem jaka jest przyczyna niechęci do Polańskiego w kadrze nie mam takich wiadomości może jest to spowodowane ,że jest nowy jeżeli za rok dalej będzie taka sytuacja będzie można się nad tym zastanowić.

Podolski i Klose urodzili się w Polsce więc są farbowanymi Niemcami. A co do wyszkolenia piłkarskiego czy zyciowego to Smolarek wszystkiego nauczył się w Holandii a w polskiej lidze zagrał dopiero w Polonii więc co to za argumenty ?

Zreszta nie biorę nikogo w obronę nie podoba mie sie jak Cham z Wiejskiej obraza kogoś kogo nie zna jako czlowieka zresztą co się spodziewać po idiocie .który Jarosława K. porównuje do Kazimierza Górskiego.

A swoją drogą pluli byście na Meliksona gdyby grał w naszej reprezentacji ? Sytuacja podobna do w/w trójki.
Odpowiedz cytując